• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
Решението ще е със спрейче. Темата постигна целта си - абсолютно ме отказахте от такава машинка. Тук някакви си избиват комплексите, радвайки се, че и чуждите коли имат проблеми. В сравнение с техните обаче, моите са никакви. Те да мислят как да накарат колите си изобщо да се движат, не как аз ще си изсуша прозореца веднага след като я запаля.
kozl - майстор
Да. Апетита идва с еденето. :roll:
gogo7777 - майстор
Добре де, на тая духалка ако се намалят оборотите на вентилаторчето ще започне да върши работа. Дори и аз бих се справил с преработката. :wink:
Само като идея.....
lov - майстор
Гого ако лижеш една ракия цяла вечер пак ли ще ти е толкова весело и хубаво ако са 2-3. Сто грама са си все сто. :lol:
А дано си ми разбрал намека.
:partyman:
gogo7777 - майстор
Разбрах, ама ти мене не.... :-D
sinfon - специалист
Chefo77 написа:
Тук някакви си избиват комплексите, радвайки се, че и чуждите коли имат проблеми.
Здравей. Горкичкият. Тъжно ли ти стана, като разбра какъв боторник караш? Аз щях да се гръмна на твое място, честно.
И все пак, съветът с духалката си остава. Пускаш си тока, пускаш си духалката. Или си слагаш печка.
lov - майстор
Ясно ми е какво искаш ама не става..... :-D
Козата си сака пръч :lol:
burkov - специалист
Най-ефективно е наистина с въздух отвън и духалката на макс.

Лошото е че на моя кошник, като отворя клапата и в колата се усеща всяка съставка от газовете, на избушилия си катализатор пред мен.

Нещо не са го измислили японците. Ще пробвам и аз с мазило или спрей.
Chefo77 - майстор
sinfon написа:
Chefo77 написа:
Тук някакви си избиват комплексите, радвайки се, че и чуждите коли имат проблеми.
Здравей. Горкичкият. Тъжно ли ти стана, като разбра какъв боторник караш? Аз щях да се гръмна на твое място, честно.
И все пак, съветът с духалката си остава. Пускаш си тока, пускаш си духалката. Или си слагаш печка.
Хайде - представи си, че си на мое място и действай. Ще ти пратя 2 карамфила по Еконт. Хайде, 4 - да видиш, че съм ларж.
olelemaiko написа:
http://www.solarmarket.bg/vazglavnica-z ... enie-excel
Пич, НЕ ИСКАМ ДА ТОПЛЯ КОЛАТА, попитах дали духалката върши работа за изсушаване на предния прозорец. Благодаря за предложението, ако ми потрябва (или на някой друг) да ми е топло под задните части, ще се възползвам :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20

Тема "Духалка, захранваща се от запалката - мнения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: