Ай стига с тея умрели акумулатори алтернатори, амперажи волтажи и ни нам кво си. Тюхкате се ка да вържете два кабела. Питайте те тоя да ви обясни.

чет дек 12, 2019 11:06 amnikolov333 написа: ..с гаранция минимум 2 години..То ако изкара 2 години пак добре.Само не разбрах от клипа дали ползва само отрицателните плочи за положителни,защото по не се разпадат от положителните![]()
![]()
![]()
пет дек 13, 2019 7:39 ampreslav написа: Виждал съм как се прави смяна на клетка и отливане на нов полюс - има смисъл само ако акумулаторът е на не повече от 2 години и клетката видимо е дала дефект.Ако акумулатора е съхраняван неправилно-разреден,смисъла от ремонт може да отпадне и още на шестия месец от живота му.Буквално се саморазрушава.Трябва да се съхранява винаги напълно зареден.
пет дек 13, 2019 9:19 amkoveslav написа: Ако акумулатора е съхраняван неправилно-разреден,смисъла от ремонт може да отпадне и още на шестия месец от живота му.Буквално се саморазрушава.Трябва да се съхранява винаги напълно зареден.Имам пълен успех в убийството на два акумулатора, единият "умря" покрай бензиновата криза (не помня кои години), но колата се караше от дъжд на вятър, а аз не бях дори и чувал за дозареждане, другият умря защото бракувах колата и ми стана излишен, мързеше ме да се занимавам и едногодишен акумулатор геройски загина след няколко месеца престой в коридора на апартамента.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: