• 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

шоп - майстор
DundyTheCroc написа:
Шопе, не влизат ли 16-ки джанти на колата, хем по-евтини гуми, хем по-високи?

Нямам никаква представа. Може и да се намери нещо подходящо, но оригиналните ал.джанти много ми харесват и не ми се ще да търся друго. А оригинална джанта е много скъпа. Навремето ако не се лъжа ми поискаха 1600 лв за резервна гума и джанта, защото колите се продаваха с пяна и компресор само. :?
Kirilpm - специалист
veribela написа:
Емнали сте го и в тая тема, ама той ви гледа само сеира. Влязъл ви е под кожичката и се храни с това, че ви дразни. И със сигурност много се кефи ,като почнете да сипете жлъч по него.
Колко бил завистлив, стиснат тарикат и т. н.
Нямам за цел да го защитавам- не го и правя. Но и не мисля вече да му се връзвам на провокациите. Направих го в една тема- убедих се, че няма смисъл да наливам вода в неговата воденица.
Може би пък пишещите срещу него така разпускат, ама това за мен си е мазохизъм.
Не е така,засяга се на моменти,знаеш ли колко лични съобщения ми написа да ме убеждава че не е мизерник,просто като се опита да го каже в темите останалите потребители се скъсват да го бъзикат и за това го кара на лично.А до голяма степен той сам си го прави,няма смисъл да го съжаляваш :lol:
toolegittoquit - майстор
Kasap написа:
toolegittoquit замисли се, че ако всички са ти наопъки, най-вероятно караш в насрещното...
...В някои страни така и не се научиха на правилната страна на пътя, в която трябва да се движат.
KingLin написа:
Колко струва ремонта не съм наясно, обаче ако НЕ СИ мърляч - отремонтираш.
Колата си я правя сам. Проблем? Аз ли съм виновен, че имаш много свободно време да си лъскаш двигателя? Ти какво си мислиш, че правя - че не ремонтирам ли? Само не можеш да ме убедиш, че луканка от 8лв/кг е по-хубава от луканка от 20лв/кг или пък от филе "Елена". И да, някои части са "кърпени", т.е не са подменени с оригинални, а други преправени. Защото оригинална няма къде да намериш. Като тръбите на картерната вентилация. И да намериш, струват нереално. Е, сори майна. Въобще не си прав. Просто когато купувах колата неглижирах някои недостатъци с идеята, че ще е по-удобна и ще върви. Оказа се, че има проблеми за стягане. Старият собственик може да е бил мизерник, аз не съм факир обаче, че да я подменя за 2 дни от-до.
шоп написа:
Ето ги и моите китайчета 215х50х17 по 91 лв/бр.
Доста евтино за тоя размер. Евтините гуми като за моята са по 75лв.
---
По темата. Ще търся гуми от интернет и няма да са китайци. За жалост или не има по-голям избор. Обиколих няколко гумаджийници, марките не ме удовлетворяват, още повече цените които стоят срещу тях в някои случаи бяха абсурдно по-високи.
gogo7777 - майстор
По темата. Ще търся гуми от интернет и няма да са китайци. За жалост или не има по-голям избор. Обиколих няколко гумаджийници, марките не ме удовлетворяват, още повече цените които стоят срещу тях в някои случаи бяха абсурдно по-високи.
Така де......нека гумаджиите одат боси, кво си мислят те :)
Тия от интернета предлагат ли монтаж.......щото после пак сме /всички/ в задънена улица. Аз мога да ти помогна с чифт щанги......напълно безплатно, .....ама пък куриера ще иска пари сигурно.....и той ли да оди бос или да поема и тия разходи. :?
stiv1961 - майстор
gogo7777 написа:
Тия от интернета предлагат ли монтаж.......щото после пак сме /всички/ в задънена улица. Аз мога да ти помогна с чифт щанги......напълно безплатно, .....ама пък куриера ще иска пари сигурно.....и той ли да оди бос или да поема и тия разходи. :?
Аз ша му пратя олово за баланс, ама то мойто едно кръгличко, дългичко и отпред като пресечен конус :-D
шоп - майстор
toolegittoquit, съгласен съм с теб, че пазаруването в нета е по-изгодно. Нормално е, търговеца не подържа скъпи офиси и магазини и цената на продукта му е по-конкурентна. Аз пазарувах от румънска нет фирма. Доставката е безплатна.
Днес смених гумите за 40 мин и 30 лв

Има нещо друго обаче... май малко си закъснял с покупката, защото е сезон и цените са нагоре. Гумите които купих края на миналият месец бяха 91лв/бр, но вече са 104лв :?

Не подценявай китайската икономика. Това не е продукт правен от деца и на улицата. Китай инвестираха милиарди в заводи за солари и гуми и превземат Европа и америките.
И най-важното. ДОТ да е макс скорошен:-)

Успехи!
toolegittoquit - майстор
gogo7777 написа:
Тия от интернета предлагат ли монтаж......
На който както му харесва. Предпочитам да дам едни пари за по-хубава гума, отколкото да дам същите пари за по-калпава гума. Балансът и слагането струват 5-6лв на гума. Акумулатора така си го купих. Като ми обявяваха цени по 150-170лв за ментета по 72Ah, купих си някакъв средна хубост от Интернет за 120лв. Е, монтажа пак беше от мен. :-D
Kirilpm - специалист
Ехеее как си монтира акумулатора сам,можеш ли да ме научиш.Сега ако успееш и гумите да обуеш и балансираш сам те признавам,особено ако успееш да ги балансираш :lol: :-D
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
особено ако успееш да ги балансираш
6лв на гума слагане и баланс.
gogo7777 - майстор
Предпочитам да дам едни пари за по-хубава гума, отколкото да дам същите пари за по-калпава гума.
Който и каквото да ти разправя, важното е да си верваш :lol:
Убавото и ефтиното е класика.......от както свят светува. :wink:
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: