• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17
Всички имаме коли, нали ?
рашкета - специалист
bulhomes2 написа:
Не мога да разбера какво удоволствие ти доставя да говориш с недомлъвки. Като знаеш нещо - обясни го!
Ами удоволствие ми доставят само жената и една колежка :lol: :lol: :lol: .
Не се впускам в обяснения защото тук всички са големи специалисти и ако решат, че много разбираш веднага ти скачат на главата. Та така.
Велси ,безполезни друг път.Знаеш ли колко често си менят местата по нашия край и колко пъти съм ги случвал да снимат в движение????
Иначе стационарните ги хващам и аз в последствие........
velsi - Почетен майстор
Ами аз поне спрях да използвам моя откакто установих, че не засичам нищо друго освен вратите по бензиностанциите. Въргаля се само в жабката. На теория има необходимите обхвати, но не ми върши работа. Затова се включих в тази тема, с надеждата да се доберем до истината, но засега нищо конкретно. Един хваща сигнал, друг не хваща, един казва така работели друг иначе...
MamaMy - майстор
Важното е,че от както почна да ми засича камери из града аз самия започнах да карам доста по внимателно. Особено на места за които вече съм предупреден. За разлика от мен колегите нямат детектори или се въргалят из жабките им. Естествено и самите те вече получиха по няколко снимки. Единия получи фотоалбумче. За сега резултата от детектора е положителен и за обществото и за мен лично. Няма причина да не продължа да си го ползвам въпреки стотиците фалшиви сигнали.
stiv1961 - майстор
Да, наистина ставаш по- внимателен. Дали е от годините не знам, но в последно време се усещам, че спазвам всички ограничения и изобщо всички знаци, даже спирам и на знака ,,STOP" :-D
velsi - Почетен майстор
Доста почетох тази вечер по въпроса из разни форуми. Стигнах до заключението, че трябва да засича нормално мобилните камери, които на практика представляват радар, комбиниран с камера. Дори на снимките отгоре в дясно пише "радар номер еди кой си". Някой има ли лични наблюдения?
kuger - майстор
stiv1961 написа:
stiv1961 написа:
crez написа:
Забрави, не ми е ясно кога се прави актуализация на местата, но на колкото места ме е предупредил не открих пол. кола или камера, ние, МВР хептен за глупаци ги взехме. Те нали също могат да си свалят тази карта, и веднага сменят местата.
Не вярвам камерите в светофарите и стационарните да им сменят местата през ден- два :-D . А актуализация се правела уж всяка седмица :?
Докладвам- тръгвайки си от работа включих приложението. На стопа на ,,Била" ми пропищя, че на 400 м има радар. На ,, Карфур"/ около500 м/ действително имаше Астра и бяха спрели един автомобил, а там отдавна не са спирали на ,, гюме" :-D Веднага след това пропищя, че на 300 м има пак, но там където обикновено правят засада ги нямаше :) След малко ми пропищя, че на 350 м има стационарна камера, но аз нея си я знам. След това завих за кв. Зора и там ми изписа, че няма опасност от камери и радари- Успокоих се :-D Експериментите продължават :)
Stiv, в GPS-а има файл, с въведени местостоянки на радари. Той те предупреждава за тия места, не засича сигнал от радар.
stiv1961 - майстор
kuger написа:
Stiv, в GPS-а има файл, с въведени местостоянки на радари. Той те предупреждава за тия места, не засича сигнал от радар.
Да, знам :) , На моето Иго в телефона има, понякога направо ме побърква, на мацето постоянно му се преплитат репликите- ,, карате с превишена скорост" и ,, възможна местостоянка на радар"/ или нещо такова/ :-D- ама кой да я слуша :?
ivanj - специалист
velsi написа:
Доста почетох тази вечер по въпроса из разни форуми. Стигнах до заключението, че трябва да засича нормално мобилните камери, които на практика представляват радар, комбиниран с камера. Дори на снимките отгоре в дясно пише "радар номер еди кой си". Някой има ли лични наблюдения?
Всичко което си писал е така радара e ТР4+камера+ LCD+клавиатура+комп с XP.
velsi - Почетен майстор
Демек нещо такова:

Прикачен файл

fish2.jpg
fish2.jpg (114.53 KиБ) Видяна 2819 пъти

Прикачен файл

fish.jpg
рашкета - специалист
Точно, цялата рабта опира до черната правоъгълна кутия ,която кобрата усеща мноооооого отдалеч.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17

Тема "За камерите на КАТ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: