• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Всички имаме коли, нали ?
nv952 - майстор
DMN написа:
Само мога да кажа като човек с хиляди километри зад гърба си с такава шосейка - няма значение от коя страна е волана на автомобила - с велосипед в България ти си никой на пътя, но това е друга тема :) .
[-X При теб може да е така но при нас в Бургас не е.Аз имам около 3 000 км. Бургас-село и обратно,(Някой път и до вилата)
Това е лятото,където движението е натоварено.Минават Тирове,бетоновози,автобуси и т.н. ,но до сега не съм имал проблеми. :prayer: Случвало се е когато големи превозни средства да не могат да ме заобиколят да намалят до моято скорост (25-30км/ч) и спокойно да ме заобиколят.
Вярно че натовареният участък е около 6-7-8км а другите са по спокоен селски път с слабо движение.
пп ако ще си показваме колелата. :-D
Моето вече е на близо 5 години.

Прикачен файл

P030911_0732[01].jpg
DMN - майстор
nv952, освен да ти пожелая все така да нямаш премеждия, друго едва ли мога да кажа. Аз имам около 50 000км. с велосипеди. Три пъти съм бил събарян при отнето ми предимство по правилника за движение по пътищата и то на главен прав път, слава богу без последици. И десетки пъти на косъм от подобни ситуации. Но някои приятели нямаха този късмет и са били блъскани, мачкани и отнасяни от тирове и автомобили пък било то и със светлоотразителни жилетки.
nv952 - майстор
Грешка....излъгах!
само един път имах едно премеждие
Ситуацията беше следната-
На връщане от село се спускам по надолнището (около 6км) и минавам през две села (по инерция) и все по път с предимство....обачи във второто една патка гледаше само от дясно а аз идвах от ляво.Добре че е видях от далечи и спрях.(не беше кой знае колко голяма скороста с която карах-има няма 40км/ч :-D
bulhomes2 - майстор
radius написа:
Bulhomes :wink:
Прикачен файл:
IMG1023.jpg
...
У деее'а и шосейката му. Аз едва ли не дрезини си представях :lol: Викаш тия с десния волан те блъскат, па тия с левия не, а? Че те баш с десния са по-близо до теб и по-добре те виждат от тия с левия...
radius - майстор
Даа, щото са с рентгеново зрение. :cool: :cool:
KingLin - майстор
profesionalist_wood написа:
Автоматик е.....
И на автоматика трябва да ръчкаш ръчката за да караш назад напред.
nikolovvd - майстор
Имаше идея да се забранят такива автомобили у нас, но нещо затихна.
ArturDent - Почти Безобиден
nikolovvd написа:
Имаше идея да се забранят такива автомобили у нас, но нещо затихна.
Заради "Свободното придвижване на хора и стоки в ЕС, бла, бла"
nikolovvd - майстор
Все едно на мен да ми вземат колата като ходя в Англия, защото съм опасен за движението там.
:lol:
Chefo77 - майстор
nikolovvd написа:
Все едно на мен да ми вземат колата като ходя в Англия, защото съм опасен за движението там.
:lol:
Не, но като нищо ще те сапунисат за застраховка :wink:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Какво мислите за колите с десен волан?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: