Kirilpm написа:Както казах малко по-нагоре.Да си мизерник е състояние на духаТи явно си дървен философ. Дистрибуторната капачка, както и палчето от искрата се износват и се увеличава междината им, което води до по-високо натоварване на бобината. За това съм ги и сменил с нови. Имам и нови свещи, които са основен компонент в запалването. Едни здрави кабели(защото съм ги мерил), които не "светят" в тъмното не виждам причина да ги сменям. Те са медни и нищо не може да им стане.
Та, явно ти си от дървените философи, като един в друг форум, който не ремонтира, направо сменя. Предлагам ти следващият път като ти се развали колата, да земеш да я засилиш към вторичните, че ако вземеш я ремонтираш, па нещо друго й стане, ще вземеш да утрепеш някой. Ей, ходи си купувай при всяка повреда нова от магазина за 20 бона. Аз съм сигурен, че ти и гуми не лепиш, направо ги сменяш. Или се циганиш с фитилчето за 2лв, което аз никога няма да си го сложа на гумата, а? Защо ме караш да обръщам тона и само сееш провокация? На мене може да ми е проблема колата, като гледам на някои други проблема им е главата!
Набий си го в умната глава, че аз плащам едно нещо да ми свърши работа. Писна ми да плащам за префърцунени марки. Ей, в бояджийският подфорум някой май си купи хубава боя Левис, която само че не боядисва и се лющи. Аз като си купя Практика или Оргахим, поне знам за какво плащам. И ми е през .... какво пише отгоре.
Бих казал и 2-3 приказки за първите 7 години, ама няма нужда. Май ми схвана намека.