• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 20
Всички имаме коли, нали ?
iliya_i - майстор
Chefo77 написа:
sinfon написа:
olelemaiko написа:
Чефо, мислиш ли, че това са двама различни, или един с шизофрения :?
gogo7777 - майстор
С повече Тинки-та е по-интересно!
nikolovvd - майстор
Опитайте следното, когато паркирате колата оставете вратите отворени за 3-5 минути преди да я заключите.
Не забравяйте да изкючите вътрешната циркулация, т.е. купето да остане отворено към външния въздух.
Така в началния момент температурата в купето и околната температура се изравняват и при последващо падане на температурата няма да се обръзува много скреж по стъклата поради изравнената температура.
Не се отнася за тези с нагревател в предното стъкло.
olelemaiko - специалист
това дето е от саита осван за топлене става и за друго.чети как топли това отопление.
за проветрението и за отворената клапа на купето секи го знаи.
Последна промяна от olelemaiko на вт яну 24, 2017 11:01 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Николов, на "Вие" ли започна да ми говориш? :lol:
turbocharged - специалист
Чефо да не ти е пробито радиаторчето на парното, че имаш конденз в купето.
Влиза ти вода от някъде.
Тинки беше така навремето ама си купи полско.
Chefo77 - майстор
Неее, нищо пробито нямам. Влагата е от дишането и от снега, който вкарвам като вляза. Не е в някакви колосални количества. Антифриз не губя и не мирише на такъв. Не е проблем за умиране. :wink:
lov - майстор
Аа...а да те предупредя. Първия признак на пробито радиаторче на парното е гръмнала централа на ербека. :lol: И чак като вземеш да ровиш да видиш какво не му е в ред се вижда, че капе точно на нея. :-D Но дотогава че и малко след това няма да видиш че се е губило течност или е намаляло топлото. Та превантивно бъркай там с ръка и опипвай профилактично. Че Тинки ще те вземе за мезе. :rolleyes:
kozl - майстор
sinfon написа:
Chefo77 написа:
Тук някакви си избиват комплексите, радвайки се, че и чуждите коли имат проблеми.
Здравей. Горкичкият. Тъжно ли ти стана, като разбра какъв боторник караш?
А на мене ми е тъжно за 305-ия "боторник" :cry:
Убаво возеше - бавно и плавно. Дълбоко газеше, високо катереше........... :cry:
stoianov_n - специалист
sinfon написа:
... Тъжно ли ти стана, като разбра какъв боторник караш? Аз щях да се гръмна на твое място, честно.
:lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot: :lachtot:
Ха-ха кой го казва?Човека, който никога не е имал/карал кола......ми ти си за гърмене отдавна бе батко......ама не ти стиска... :-D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 20

Тема "Духалка, захранваща се от запалката - мнения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: