• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Семи слика и много добра гума, направо "залепя" за асфалта, ама как да го обясним на Тинки, не знам. :?
Ае ти на прост ли се правиш или не ги разбираш и твърдиш, че по-долната картинка са "сликове", ами не гуми износени до краен предел? Аз ти казвам А, ти ми казваш "Й". Ти за някаква крайна инстанция или Господ по всички въпроси ли се имаш или какво? Колко пъти ще ти обяснявам, че хора с мерцедеси не карат със сликове, не карат със семи сликове, карат просто с галоши без протектор. Престани да се правиш на умник и да ми обясняваш! :x Ако не правиш разлика между по-долните 2 картинки просто си скъсай дипломата за монтажник на коли и спри да ръсиш бисери. Е, мама му стара. И ако питаш мен, и семи-сликовете нямат място на пътя. На мокро или кално някой такъв тарикат със семи-слик да ме убие.
Изображение
Изображение
ZMeyGorianin - майстор
Абе Тинки ли си, Дъмби ли си - вземи си намери най-накрая една жена, с която да си пиете вечер ракията на блага приказка, вместо да се тикаш във всяка тема с "мъдрите " си заключения :x.
Явно ти липсва човешко присъствие!!!
А с енергията, дето влагаш в чукането по клавишите да беше си извъртял една "ножка", белким олабиш жилата :evil:
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Ти за някаква крайна инстанция или Господ по всички въпроси ли се имаш или какво? Колко пъти ще ти обяснявам, че хора с мерцедеси не карат със сликове, не карат със семи сликове, карат просто с галоши без протектор. Престани да се правиш на умник и да ми обясняваш! :x Ако не правиш разлика между по-долните 2 картинки просто си скъсай дипломата за монтажник на коли и спри да ръсиш бисери. Е, мама му стара. И ако питаш мен, и семи-сликовете нямат място на пътя. На мокро или кално някой такъв тарикат със семи-слик да ме убие.
Ти що се палиш, нали си говорим за...гуми. :-D
И само маалкоо уточнение, не съм МОНТАЖНИК на коли, а МАЙСТОР.А дипломата съм я ламинирал, и няма как да я скъсам. :-D
Само да те питам, ТИ карал ли си със семи слик, или само от втория тип..... :-D
toolegittoquit - майстор
ZMeyGorianin написа:
...Дъмби ли си
Точно това е. Не съм. И не обичам някой да се опитва да ме изкара такъв. Иначе е много лесно в интернет някой да се гърбарка, на живо на повечето не им стиска.
--
По темата. Скоро ми идват зимните гумки. Като най-накрая дойдат и ги сложа, че съм радостен. :supz: ГутИър Грип.. :partyman:
stoianov_n написа:
И само маалкоо уточнение, не съм МОНТАЖНИК на коли, а МАЙСТОР.А дипломата съм я ламинирал, и няма как да я скъсам.
Монтажник или техник...се едно като гледам. Пак те питам - ти правиш ли разлика между износен галош и семи-слик? Не съм карал със семи-слик, обаче само си представям как излизаш с гладка гума от калта. :prayer: ПУкажи на тез хора как го праиш.
п.п За дипломата ще ти донеса специално златната ми ножичка. :partyman:
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
И само маалкоо уточнение, не съм МОНТАЖНИК на коли, а МАЙСТОР.А дипломата съм я ламинирал, и няма как да я скъсам.
Монтажник или техник, професия взета със средно...За това толкова "майстори" се навъдиха. Пак те питам - ти правиш ли разлика между износен галош и семи-слик? Не съм карал със семи-слик, обаче само си представям как излизаш с гладка гума от калта. :prayer: ПУкажи на тез хора как го праиш.
Пак ти казвам, майстор съм, не гумаджия. :lol:
И къв ще го търся, с такива гуми, и няква бегачка, в калта.... :?
Аз затова си имам няколко коли.... :wink:
bagera1 - специалист
Тинк, за семито не си прав, тва е много добра гума, карал съм и знам за какво говоря. В дъжд само се кара внимателно, но то и с всяка една е така, или поне аз съм така.
Kirilpm - специалист
Лошо стана дъмбито се оплете в лъжите,превъзбуди се ядоса се,сега ние сме му виновни че не разбираме неговите определения.Едно лято му била избягала задницата,ми ти щом с такава ситуация не можеш да се оправиш по магистралата си карай с 90-100 плътно в дясно,пък на публично място въобще недей ръси акъл :lol: Не им стискало на живо да спорят с него,убавец :lol: :-D
bagera1 - специалист
Хах, тва за плашенето го пропуснах. Нека си вярва, много такива има дет се надценяват
kalpev - специалист
Ахахаха :-D
Дъмби го хванаха в лъжа и не му издържаха нервите. Крайно време беше, често съм го засичал да си противоречи.
Казвах му, че не е наясно със себе си. И илюзорният свят с измислиците и преувеличенията му, в който живее и се мисли за божество, беше въпрос на време да се разбие. Едва ли остана някой тук, който да му вярва вече на писаниците.

А по темата - убедих се днес, че "Клебер" са си много добри гуми.
toolegittoquit - майстор
kalpev написа:
Дъмби го хванаха в лъжа.
В последните 15 страници не съм написал цитираното от Стоянов.
stoianov_n написа:
Пак ти казвам, майстор съм, не гумаджия.
Виждам. А авто-человек ли си или не? Ако имаш пари да плащаш 10 данъка за 10 скрапа, дето ще ти ръждясват като паметници пред къщи, аз ги давам тия пари за кебапчета, като си купувам една кола и си я ползвам за тракторче. :-D
Kirilpm написа:
...ми ти щом с такава ситуация не можеш да се оправиш по магистралата си карай с 90-100
Ми поне не карам със 180км/ч по магистралата, без да си гледам скоростният индекс на гумите и после да се чудя защо са се разпаднали и не издържат на зора. :-D
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: