• 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
Пак ти казвам, майстор съм, не гумаджия.
Виждам. А авто-человек ли си или не? Ако имаш пари да плащаш 10 данъка за 10 скрапа, дето ще ти ръждясват като паметници пред къщи, аз ги давам тия пари за кебапчета, като си купувам една кола и си я ползвам за тракторче. :-D
А ти що си мислиш, че всички караме скрап като теб?И ръждясали паметници нямам, всичко се кара и поддържа редовно. :wink:
А ако не се кара, се продава.А, и пари за кебапчета имам, даже и за пържолки и други такива.

А, и да ти кажа нещо ей така, да те е яд, на бегачката не и плащам нищо...щот не моат да ма фанат.....мноо върви.... :-D :lol:
kalpev - специалист
stoianov_n написа:
toolegittoquit написа:
Защото не съм карал лятото със зимни гуми, да ги знам какво става тогава..
toolegittoquit написа:
Ама съм ял дървото с зимните гуми лятото. В един завой при едно мокро време задницата тръгна да ме изпреварва.
:?
toolegittoquit написа:
kalpev написа:
Дъмби го хванаха в лъжа.
В последните 15 страници не съм написал цитираното от Стоянов.
Ей, лъжец!!!! Стоянов не ти е виновен, че не знаеш какви ги пишеш, да обвиняваш пък него сега в измама!
Припомням ти какво си писал само страница назад, ето ти целите цитати:
toolegittoquit написа:
Много умно. Защото не съм карал лятото със зимни гуми, да ги знам какво става тогава. Ми не, просто няма да карам със зимни, докато е топло. Опитът да се вкарат регламенти в закона са абсурдни, понеже не ни отговарят на климатичните условия адекватно.
toolegittoquit написа:
Нямаше, ама сега бързате да съдите кой какъв убиец бил, защото не бил примерно със 4 еднакви зимни. Ама съм ял дървото с зимните гуми лятото. В един завой при едно мокро време задницата тръгна да ме изпреварва.
Нещо да кажеш сега, лъжльо???
Мижитурка такава!
Kasap - специалист
Нарича се "раздвоение на личността", но има и друг термин...
kalpev - специалист
Ами като страда от това, да иде той на "сервиз" и да се лекува!
Не съм длъжен да му търпя биполярното разстройство из целия форум.
Има специализирани форуми за това, където ще му обърнат подобаващо внимание.
toolegittoquit - майстор
kalpev написа:
Нещо да кажеш сега, лъжльо???
Калпев, сложи го в кавички и ще разбереш какво съм писал. На изказването "Ми тогава намали скоростта, като караш със зимните лятото" аз съм казал в кавички "Защото аз не съм карал със зимни гуми, да знам какво става тогава", перефразирам "Аз защото не съм карал със зимни гуми, че да трябва ти да ми обясняваш как ще се държат лятото ", перефразирам "Аз защото сигурно като съм карал със зимни гуми лятото хич нямам опит какво става и как се държат лятото".
С други думи, перефразирам - научи се на български език. Ама четене с разбиране, а не четене като гугъл бот. Аз съм виновен до толкова, че използвам езикови похвати и конструкции, които трудно се предават с писмена реч. Защото ако бях го казал на живо, щеше да разбереш сарказма, иронията и всичко останало.
Chefo77 - майстор
Според мен не е биполярно разстройство, а просто в зависимост от това какво пие, пише различно. Не сте ли забелязали, че все за йеденье и пиенье говори? Понякога е добър и не спори, не се заяжда, абе става. В такива ситуации може и съвет да даде, невероятно но факт. Друг път пише простотии само за да се драчи с някой. Трети път пък се кара, "скача на бой" и заплашва.
С оглед на това, че няколко регистрации подред го е страх да каже откъде е, камо ли как се казва (координати пък е тема ТАБУ), сами можете да си направите преценка кой колко е мъж наживо.
Изобщо ниският жизнен стандарт, обусловен от невъзможността да израстне (по различни причини), повърхностната компетентност по всички въпроси и очевадната липса на комуникативни възможности извън анонимността на форума, съчетани с казармен сексуален живот, се отразяват зле, много зле, на всяка човешка натура. На всяка.
Така че - не се сърдете на момчето.
Търсете проблема в себе си :lol:
Kirilpm - специалист
Не си прав,Чефо.Не тинки има проблем с шизофренията,ние имаме проблем с неговта шизофрения :-D :lol: :irre:
gogo7777 - майстор
Ми поне не карам със 180км/ч по магистралата, без да си гледам скоростният индекс на гумите и после да се чудя защо са се разпаднали и не издържат на зора
И да туриш отпред гумите с по-високия скоростен индекс, за да не те изпреварва задницата.
bagera1 - специалист
gogo7777 голям си :-D , иначе по темата в темата: когато е болна главата страда цялото тяло
bulhomes2 - майстор
Аз па ви се чудя на акъла защо изобщо му обръщате внимание :?
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: