• 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
DMN - майстор
p.v.x написа:
Вече започвам да се убеждавам
Аз пък се убедих как се трупат много мнения за отрицателно време, и форума слага титлата "специалист"(на база брой мнения), което е доста объркващо за други хора, които наистина търсят помощ тук, които не следят редовно форума и не са запознати персонално с профилите, и които погрешно могат да се доверят на съвет от такива "специалисти"...
Ама то и в живота е така - много такива "специалисти" има - натрупали точки за специалисти, не толкоз от добре свършена работа, колкото от празни убедителни приказки.
Към никого нищо лично, само да вземат да се замислят тия, които трупат мнения за месец толкова, колкото други за година-две - каква им е специалността и какви специалисти са извън форума :) .
Иначе тук е ясно - титлата "специалист", се дава за специалисти по писане на мнения.
Kirilpm. - специалист
Аз за това искам да му бият шута на Тинки,ще влезе някой във форума и ще гледа как монтираме газово със снадки по тръбите и прочее глупостии.И ще взима акъл от някой,който за година съсипва средно по 3 коли от собствените си ремонти,не от каране :lol:
TACHO - специалист
Kirilpm. написа:
Аз за това искам да му бият шута на Тинки,ще влезе някой във форума и ще гледа как монтираме газово със снадки по тръбите и прочее глупостии.И ще взима акъл от някой,който за година съсипва средно по 3 коли от собствените си ремонти,не от каране :lol:
+1 Абсолютно прав си.
fbr - майстор
Който не знае що е то форумен "специалист" заслужава да се учи от такива специалисти.
nikolovvd - майстор
simplex написа:
И който си се регистрирал втори път тук само за да спамиш и да пускаш реклама ...
Може и да си прав, но май по-скоро те е яд, че не те пускат там. :-D
Последна промяна от nikolovvd на пон окт 10, 2016 8:34 pm, променено общо 1 път.
stoianov_n - специалист
Kirilpm. написа:
Той толкова си е повярвал, че вече дава и акъл за газови уредби в други форуми.
p.v.x - майстор
DMN написа:
Иначе тук е ясно - титлата "специалист", се дава за специалисти по писане на мнения.
Благодаря за разяснението.
Нищо лично и от мен , но все пак си ме цитирал.
Не знаех , че Форума , е само за Спешали и Мастери.
Мислех , че е свободна зона , където всеки може да изразява своето мнение .
Да споделя своя , дори и малък опит , с идеята да натрупа такъв във времето.
Ще се ограничавам , по възможност.
Kirilpm. - специалист
simplex написа:
VLADO66 написа:
Ама не знам дали на Тинки ще му се дават 8-9 лева за най-малката расфасовка.
Хуу де, аз ще го взема, но е най-добре да си оправя реалният проблем. Че с това гаранции няма... :)
Kirilpm. написа:
И ще взима акъл от някой,който за година съсипва средно по 3 коли от собствените си ремонти,не от каране
Те колите са били съсипани много преди да дойдат при мен. Може би трябва да вземат акъл от теб, който взимаш по 150лв на хората, за да им ремонтира парното с плюнка и тоалетна хартия. И който си се регистрирал втори път тук само за да спамиш и да пускаш реклама на друг форум в подписа си?
Ами ако това че ти и другия с отклонения(форе) не може да виреете там е реклама,значи излиза,че го рекламирам.Аз съм се регистрирал за втори път без да си крия името като мишок,а знам за един потребител дето името си мени,но нрава не,че го и хващат от време на време,макар да не си признаваше :lol:
Това с 150-те лева си е лично твоя измишльотина,ако обичаш не ми определяй ценоразписа.И още един път ако обичаш спри да ми спамиш в личните съобщения,не си ми интересен.
p.v.x - майстор
Какво стана с колектора.
Смъкна ли го.
Ако планираш да го направиш в скоро време , обработи болтовите съединения(шпилките) , с препарат за раздвижване на резби.
Така , докато стигнеш до момента на сваляне , ще са престояли с препарата , и ще ти е по лесно.
Kirilpm. - специалист
simplex написа:
Kirilpm. написа:
Това с 150-те лева...
Аз като че ли не знам колко струва в сервиза. Ако ги правиш по 15лв, да ти докарам 10 VW-гена?
Заповядай.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: