• 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
p.v.x - майстор
Той ще ти оправи тонколонките , ти
Kirilpm. написа:
simplex написа:
Заповядай.

колата.
И всички ще са доволни и щастливи.
Kirilpm. - специалист
Това е най-лесното,събери си документите,които имаш,приготви си договор за покупко продажба в 2 екземпляра,измисли някаква разумна цена и утре с мен за ръчичка при нотариус,да намерим някой читав собственик и да избавим пасатко от пътя към вторичните.
velinsl - специалист
Кой от вас не не е попадал в такава или подобна ситуация?
https://www.youtube.com/watch?v=YmlJpSJtbXE
пишман_майстор - майстор
Днес съм се хванал на бас с френд, че тази тема ще стане 75 страници. Мисля, че ще позная....
Kirilpm. - специалист
Мога даже да уредя пари да ти дадат и да ти оправят всички кусури по колата,оценяват я по 0.18ст/кг
nikolovvd - майстор
velinsl написа:
Кой от вас не е попадал в такава или подобна ситуация?
Аз! Просто не се оставям да ме правят на маймуна.
А и да не забравя - доверявам се на професионалисти и плащам когато резултата съвпада с желаното мен.
Последна промяна от nikolovvd на пон окт 10, 2016 8:58 pm, променено общо 1 път.
zz_stefanov - майстор
Бургазлиите! Не го ли знаете де е тоя пасат, да му забиете 3 кирки в покрива, да му драснете клечката, та да се свърши с тая тема.
Тинки, да те върна към заглавието дето си и изтипосал вече 52 сраници назад, да си видял някой да го е яд?
Или това е отражение на твоята същност, че те е яд когато някой се сдобие с нещо добро, че очакваш и от нас същото.
Аз поне също карам стара кола (е не толкова антикварна, все още е тинейджърка :) ), но като попитам нещо по форумите не предизвиквам 100 страници лакърдии.

Модераторите, ако влезе нов човек във форума все по често на такива много полезни теми ще се натъква.
p.v.x - майстор
zz_stefanov написа:
Бургазлиите! Не го ли знаете де е тоя пасат, да му забиете 3 кирки в покрива, да му драснете клечката, та да се свърши с тая тема.
Тинки, да те върна към заглавието дето си и изтипосал вече 52 сраници назад, да си видял някой да го е яд?
Или това е отражение на твоята същност, че те е яд когато някой се сдобие с нещо добро, че очакваш и от нас същото.
Аз поне също карам стара кола (е не толкова антикварна, все още е тинейджърка :) ), но като попитам нещо по форумите не предизвиквам 100 страници лакърдии.

Модераторите, ако влезе нов човек във форума все по често на такива много полезни теми ще се натъква.
p.v.x написа:
gogo7777 написа:
Стегни си лека по лека Пасатко и хич да не ти дреме на курнишона :wink:
Вече започвам да се убеждавам , в правотата на Тинки.
До тук (51стр.) поддръжката на Пасатко се оказва , че е доста символична.
Дано търговците на автомобили втора употреба , не четат темата , че цената им(на Пасатко) веднага ще скочи.

Не така с лошо.
gogo7777 - майстор
Абе много изкривявате нещата.....кво ви бърка Тинки. Той си коментира ремонтите по Пасатко. Ама мнооо сте лоши значи :cool:
zz_stefanov - майстор
simplex написа:
Представи си, че си в нов град. Не познаваш кой е специалист и кой не. Влизаш в първият нормално изглеждащ сервиз. А се оказва, че вътре е абсолютен идиот, който ти взима парите и ти чупи колата. Какво правиш?
Мислиш, че не може да ти се случи и може да проучиш целият пазар ли? Забрави. Истината е, че няма никакъв контрол в тая дейност. Всеки парлапанин - автомайстор. А отгоре на това самите автомайстори като им кажеш нещо и почват да се сърдят като ощипана госпожица.... :partyman:
Представи си, че влизаш в нов форум. Не познаваш кой е специалист и кой не. Четеш постовете на първият нормално изглеждащ юзър/специалист. А се оказва, че е абсолютен идиот, който ти заема форума с глупостите си, не се интересува от мненията, а и се сърди като му кажеш истината. Какво правиш?
Мислиш, че не може да ти се случи и може да проучиш целият форум кой какъв е? Забрави. Истината е, че няма никакъв контрол в тая дейност. Всеки парлапанин - автомайстор и газаджия. А отгоре на това самият той като му кажеш нещо и почва да се сърди като ощипана госпожица. :)
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: