Според тинки,гори много,данъка е голям,обслужването е скъпо,джантите са големи,гумите по уважителни причини също трябва да са големи,труда в дилърския сервиз е скъп.И това без да знае модел марка и да е виждал колата,види ли я става страшно 

Kirilpm написа:Според тинки,гори много,данъка е голям,обслужването е скъпо,джантите са големи,гумите по уважителни причини също трябва да са големи,труда в дилърския сервиз е скъп.И това без да знае модел марка и да е виждал колата,види ли я става страшноНапук на Тинки, колата ми гори малко/и има газ/, данъка е смешен, обслужването е супер смешно, а джантите и гумите са малки.Частите ми са евтини, а труда без пари.Айде да видим сега кой е сгрешил марката и модела?
stoianov_n написа:Напук на Тинки, колата ми гори малко/и има газ/, данъка е смешен, обслужването е супер смешно, а джантите и гумите са малки.Частите ми са евтини, а труда без пари.Хем малък данък, хем газово, хем върви, нали?
toolegittoquit написа: Хем малък данък, хем газово, хем върви, нали?ТИ на този принцип ли...работиш....много жалко...ЗА ТЕБ.А иначе майсторите, гумаджиите, плочкаджиите и другите са МОШЕНИЦИ.А ТИ КАКЪВ СИ тогава....приятелю...Пък нека трудът е без пари. Все ще опреш до нещо, където ще даваш пари. И ще видиш тогава, ако ти се падне някой като мен, как ще те издейства без да се усетиш по принципа "ден година храни".
Хич не ми дреме за колата ти.
stoianov_n написа: ТИ на този принцип ли...работиш....много жалко...ЗА ТЕБ.А иначе майсторите, гумаджиите, плочкаджиите и другите са МОШЕНИЦИ.А ТИ КАКЪВ СИ тогава....приятелю...Не, не работя на такъв принцип. Преди съм писал на какъв работя - споразумение, изгодно и за двете страни. Но специално за теб ще направя изключение. Лошото на "споразумението" е, че зависи и от това колко си ми симпатичен.
toolegittoquit написа:Не, не работя на такъв принцип. Преди съм писал на какъв работя - споразумение, изгодно и за двете страни. Но специално за теб ще направя изключение. Лошото на "споразумението" е, че зависи и от това колко си ми симпатичен.Демек на пазарлък.За това ти казвам - само ми падни в ръчичките.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: