• 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
Ако за теб "Направи си сам" е "Осери си сам" или "Накарай другите да се смеят на това, което си направил", значи имаме тотално различни разбирания за този тип форуми... Явно не схващаш къде е разликата между това да си направиш нещо сам и да направиш нещо сам така, че да си личи че не ти се отдава. :wink:
И, ако не си забелязал, не съм обелил ни дума за оборудването.
gogo7777 - майстор
Само не бъркай природната наука, естетика.......със светския модел на шик или изящество. Иииии кога телевизорите са работели... :lol:
kuger - майстор
simplex написа:
Сметнал съм, че кола за 600лв не си струва да я боядисваш за 70-100лв/детайл.
Пасатора за толкова ли го купи?
Продавача почерпи ли, или се захили под мустак, и побърза да се изниже?
Значи, трябва да се оглеждане за контейнер с ръжда, и заредена газова бомба по пътищата!
Препоръчвам ти тая скрапина да я караш с дистанционно. Може да вървиш след нея, дано дистанционното осигурява по-добър обхват, та да си по-далече.

Питам, защо нямаш куража да я покажеш в цял план, с номера? Не за друго, ами да се пазя.
Chefo77 - майстор
Ама ти си си мизерник, какво се възмущаваш не зная! Не си беден, а си мизерник. Едното е финансово състояние, другото е състояние на духа. Едното се преодолява, другото е доживот. Такива като теб и милиони да имат, пак ще мрънкат и ще живеят като скотове. Луй Дьо Финес има един такъв персонаж :wink:
С инструмент и баба знаела ... дано баба ти е по-кадърна от теб. Това дали Иван или Петкан ползва Райдъра - все Райдър ще бъде, няма да стане Хилти. Същото е и с теб. Каквото и да вземеш в ръце, все тая. Именно заради изкривеното ти мислене, си на дъното и няма шанс да мръднеш нагоре. За невъзможността да направиш нещо по-различно от с г*за си, са виновни всички и всичко, само не и ти.
За боята - хем те подкрепих, че е постигната целта - и пак дъвчеш. Нещо много ти се иска да те носят на ръце и да ти ръкопляскат, но няма как да стане. Сбъркал си обществото. Пробвай в някоя ясла да надуваш балони, там може да ти се вържат.

Кугер, какви снимки, какви номера, какви 5 лева. Той името не си е казал, защото го е страх че някой ще му направи мръсен номер или ще го познае, ти искаш снимка в цял размер, че и номер! Нахалник ... :)
Kirilpm. - специалист
Мамин сладък,не усещаш ли че пак те награбиха и е време за нова регистрация :? :lol:
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Представи си, че си в нов град. Не познаваш кой е специалист и кой не. Влизаш в първият нормално изглеждащ сервиз. А се оказва, че вътре е абсолютен идиот, който ти взима парите и ти чупи колата. Какво правиш?
Никога не постъпвам така. Ако колата има проблем, то той не е от вчера! Ако поне малко използваш сензорите по задника си, главата, ръцете и/или краката, ще усетиш проблема далеч преди да се е наложила да влизаш в сервиз.
И естествено колата влиза само във фирмен сервиз на Мицубиши, защото другаде в 99% от случаите ще я гледат като необслужваем акумулатор. :)
Каква е колата ли? Ами последен модел! :-D
Да не споменавам модела, че Тинки пак ще рипне. :lol:
nikolovvd - майстор
За 8 години и 5 месеца само една крушка ми е изгоряла на късите преди месец и половина. Добре че бях тръгнал да ми сменят маслото и филтрите, та не се налага да се правя на "майстор"! :-D
По ходовата част всичко е оригинално, ама какво да ти обяснявам. Едва ли си виждал нова кола отдолу! :lol:
p.v.x - майстор
nikolovvd написа:
И естествено колата влиза само във фирмен сервиз на Мицубиши, защото другаде в 99% от случаите ще я гледат като необслужваем акумулатор. :)
Не че нещо , ама Тинки ще се окаже прав , за туй другаде , от сервизите в България.

Какъв е този извън - земен автомобил.

Във този фирмен сервиз(магазин) , сигурно само японци работят.
Последна промяна от p.v.x на вт окт 11, 2016 3:51 pm, променено общо 1 път.
nikolovvd - майстор
p.v.x написа:
Във този фирмен магазин , сигурно само японци работят.
Какъв магазин, какви японци?
В интерес на истината, когато вземах колата, в папката с документите имаше визитка на служител на Балкан стар, чиято фамилия беше японска. :)
Иначе в България знам само 2 сервиза извън Балкан стар и Дарс ауто (офицялните представители на Мицубиши в България), в които като закараш Мицубиши със сигурност ще ти решат проблема.
Останалите нямат дори програма за компютърна диагностика за новите модели.
DundyTheCroc - майстор
По официалните сервизи положението е трагично, а и понеже ми е хоби, съм си дръпнал илядо страници техническа документация за колата, направил съм си моднат кабел за диагностика, имам няколко вида софтуер, сервиз не ми трябва.
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: