toolegittoquit написа:Може да се насереш от яд,но има съвременни малолитражки,които вървят много повече от твоя дъргел,дори когато всичко му е наред,а в твойто сътояние на полуразпад въобще без коментар.И на всичкото отгоре разхода им е на 1/2 от реалния разход на вентото.А една кола,когато работиш в сервиз,взимаш частите на добри цени и си я обслужваш сам излиза доста евтина,та можеш да си позволиш и по-нова и по-висок клас кола.За това най-добре хвани се в някой сервиз,щом толкова много пари се правят,ще те взема да миеш части и ще караш хубава кола,предлагам водоструйка за твое улеснение.Щял да опре до някой като тебе,аз ако опра до такъв майстор съвсем отговорно заявявам,че ще си дам колата на скрап.Да ми боядисаш калника с водни боички ли?Ти между другото не спомена с кое се занимаваш професионално по колите,бушони ли сменяш или изграждаш нови инсталации по-добре от завода?stoianov_n написа:Напук на Тинки, колата ми гори малко/и има газ/, данъка е смешен, обслужването е супер смешно, а джантите и гумите са малки.Частите ми са евтини, а труда без пари.Хем малък данък, хем газово, хем върви, нали?Пък нека трудът е без пари. Все ще опреш до нещо, където ще даваш пари. И ще видиш тогава, ако ти се падне някой като мен, как ще те издейства без да се усетиш по принципа "ден година храни".
Хич не ми дреме за колата ти.
Поздрав https://www.youtube.com/watch?v=bRXFx6clSow