• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13
Всички имаме коли, нали ?
ivanovbg - майстор
Не, щом харчи масло значи има.
Николов Н. - специалист
Намаляването на компресията в повечето случаи е от прегаряне на клапаните или леглото им. А причинете за това са няколко-прегряване на охлаждащата течност, намалено ниво на маслото/ също води до прегряване/, неправилно шофиране-ниска предавка и високи обороти.
ivanovbg - майстор
вт сеп 24, 2024 10:11 amНиколче написа:
Нали писаха , че раздути цилиндри водят до горене на масло. А раздути цилиндри се установяват с понижена компресия ?
Николче, все едно да ми звъннеш на вратата и аз да те награбя като те видя, щот са ми казали, че ако съседката ми звънне на вратата значи идва за секс. Не че е невъзможно, но няма ли и други, по вероятни причини да звъни? :-D
gogo7777 - майстор
Аз други по-вероятни причини не знам.
ivanovbg - майстор
вт сеп 24, 2024 11:53 amgogo7777 написа:
Аз други по-вероятни причини не знам.
За комшийката като звънне ли? :-D
MamaMy - майстор
Че иначе защо ще се разкарва :? Не че съм я питал до сега де. Не е имало как да стане дума. :roll:
вт сеп 24, 2024 10:30 amНиколов Н. написа:
Намаляването на компресията в повечето случаи е от прегаряне на клапаните или леглото им. А причинете за това са няколко-прегряване на охлаждащата течност, намалено ниво на маслото/ също води до прегряване/, неправилно шофиране-ниска предавка и високи обороти.
Последното е просто прочетено някъде, без да е от собствен опит, нали бат Кемал.
https://photos.app.goo.gl/6H7naEQ5NCSgY83N6

Този автомобил 15 години се кара така. Не по малко от веднъж на каране оборотомера в лютеницата.
Колата е налична. Макар бракувана, качвам на платформа и показвам на пистата. Който иска може и компресия да мери.

Клавиатурковци.

пп. Че и газчицата се вижда, хаха!!!
Желаещи за гонка на писта Виница?!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт сеп 24, 2024 9:06 amНиколче написа:
Трябва ли да меря компресията ?
Не ти ли я мериха, компресията??
gogo7777 - майстор
Клипа от платформата ли е сниман :lol: :lol:
Един урус съм закачил, ползвам го при спиране.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13

Тема "Проблем със скоростна кутия." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: