• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Всички имаме коли, нали ?
ArturDent - Почти Безобиден
bigdragon написа:
Това не са зимни гуми.
Много добре знам, даже съм писал че не са зимни гуми.
Исках да споделя впечатление и за тоя тип гуми. Всъщност материала е общо взето като този на M+S, по-мек от летните гуми и по-твърд от зимните. Тия АТ гуми малко се различават от истинските гуми за кал.
Избора ми беше заради цената - комплект зимни гуми ми струват към 1200 лв. , плюс още толкова за летни...
thinkpad - майстор
ArturDent написа:
Избора ми беше заради цената - комплект зимни гуми ми струват към 1200 лв. , плюс още толкова за летни...
Къде ги видя тия 300лв за гума?
Например:
http://www.gumi7.com/bg/tires.html?tire ... ice_to=640

Общо взето излизах малко над хилядарка, а с транспорта и монтажа... да не е 1200, но е над 1100.
А допълнителната екстра е че се сменят задължително 4.
thinkpad - майстор
Абеее, ти каква кола караш? Извинявай че ти го казвам така, ама като нямаш пари да си купиш гуми, очевидно колата не ти е по джоба и трябва да си вземеш нещо по-"скромно".
Джип, струващ към 10к. Той ми е по джоба, ама гумите не ;)
Не мисля да дам 2400 лв. за два комплекта гуми. Засега се представя доста добре на включено 4х4.
Предишния 4х4 със зимни гуми не спираше много по-добре зимата.

П.П. Част от проблема е че и жената има и тя същия и сумата ще стане към 5 к за гуми, Ай сиктир...
stiv1961 - майстор
ArturDent написа:
Джип, струващ към 10к. Той ми е по джоба, ама гумите не ;)
Не мисля да дам 2400 лв. за два комплекта гуми. Засега се представя доста добре на включено 4х4.
Предишния 4х4 със зимни гуми не спираше много по-добре зимата.

П.П. Част от проблема е че и жената има и тя същия и сумата ще стане към 5 к за гуми, Ай сиктир...
Който има крава пие мляко :-D , явно при теб кравата е брактисала/ или както се казва пресъхване/ :)
Комшията на пък казва - Който има брада трябва да я подстригва.
mitron - специалист
Здравейте аз преди няколко дена си взех гиславет от тези с новата модефикация 195/65/15 дано да са читави като старите които са на другата кола 155/70/13 тях ги взимах преди 2 години сега им е трети сезон
thinkpad - майстор
ArturDent написа:
Някой виновен ли е, че си купил 2 джипа? Къде в града тия джипове ще им използваш възможностите? Как пък един седан, който можеш да оборудваш с гуми Sava за под 300лв комплекта няма да ти свърши същата работа? :wink:
alsted - майстор
Извинявам се, ще си позволя да ви върна малко назад. Видях, че "картинката" е отваряна над 200 пъти. Доста хора ще да съм подвел с препоръката си за avto-gumi.bg - не ги ползвайте! Само ми загубиха времето и не ми доставиха гуми! Поръчах ги в петък към обяд. Вчера към обяд звънях да питам какво става, понеже никой не ме е търсил и "консултантката" ми се накара да съм си чакал. Днес (сряда) никой не вдига телефона изобщо.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "зимни гуми M+S" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: