Ако бях аз щях се самоубеся и да изчезна безкрайно. Даже автобан за вечни времена щях да си сложа.

kr1100 написа: Утре мога Ти коратаб свалил ли си я ??? Защо не ги проследиш къде отиват??Аз ги намерих. Само гениалната логика да свържат черен с кафяво черен, а пък кафяво син с кафяво-черен не я разбирам.
hidrazin написа:Може пък да си попаднал на българска електроинсталация? Ама едва ли.Тъй като си добър с гуглето, виж в нета каква е странна схемата.
nikolovvd написа:При автомобилите е ад за хора, които са свикнали червеното да е плюс, а синьото - минус.Nikolov, очаквах да са спазили елементарен цветен код. Това е все едно да отида у вас и да ти пусна фазата по жълто-зеленият проводник, а ти после се чуди защо те удря ток, като пипнеш печката ти. Разгадах го бързо, защото имам определени познания и защото имах схема. Ако от тези две някое лисваше, нямаше да стане работата.
За 15 години съм поровил в доста автомобили и дори в два еднакви модела - за българския и немския пазар има съществени разлики. За да не се подвеждам по цветовете, тръгвам винаги с мултицита. Дори и записки не си водя, защото освен че могат да ме подведат и бела може да си докарам.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: