• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Всички имаме коли, нали ?
kuger - майстор
Добре, де дъркате се, ляв-десен волан. В закона и правилника е писано ясно - в Р България организацията е с дясно движещи се ППС. Според мен е незаконно да се регистрират МПС с десен волан. Такива с десен волан, но временно пребиваващи да се допускат, но регистрация?? Против съм!
Дали някой може или не, няма значение, закона трябва да се спазва.
hidrazin - майстор
kuger написа:
... В закона и правилника е писано ясно - в Р България организацията е с дясно движещи се ППС. ...
Съжалявам но това че организацията на движението е за дясно движещи се ППС не означава автоматично че са забранени.
Щом няма изрична забрана, значи са разрешени.
:partyman:
КИМИ - специалист
nikolovvd написа:
Все едно на мен да ми вземат колата като ходя в Англия, защото съм опасен за движението там.
:lol:
Oще на влизане в GB трябва или да си смениш фаровете(да си носиш два фара от десняк- тука са евтини),
или в сервиз да ти лепнат на твоите фарове едни черни лепенки, изрязани според модела на колата, за да не осветяваш насрещното и те скъсват със 100 паунда. :-D
kuger - майстор
Те ти и истината:
hidrazin написа:
kuger написа:
... В закона и правилника е писано ясно - в Р България организацията е с дясно движещи се ППС. ...
Съжалявам но това че организацията на движението е за дясно движещи се ППС не означава автоматично че са забранени.
Щом няма изрична забрана, значи са разрешени.
:partyman:
КИМИ написа:
Oще на влизане в GB трябва или да си смениш фаровете(да си носиш два фара от десняк- тука са евтини),
или в сервиз да ти лепнат на твоите фарове едни черни лепенки, изрязани според модела на колата, за да не осветяваш насрещното и те скъсват със 100 паунда. :-D
В България може да те слепят, в Англия не може :shock:
nikolovvd - майстор
За моята кола е по-лесно да се намерят фарове за ляво движение, защото е японска.
За автомобили внесени от САЩ със сигурност знам, че трябва да минат през "Технотест" преди да отидат в КАТ за регистразия заради фаровете.
Chefo77 - майстор
nikolovvd написа:
За моята кола е по-лесно да се намерят фарове за ляво движение, защото е японска.
За автомобили внесени от САЩ със сигурност знам, че трябва да минат през "Технотест" преди да отидат в КАТ за регистразия заради фаровете.
Не заради фаровете, а заради мигачите. В САЩ са червени.
nikolovvd - майстор
Chefo77 написа:
nikolovvd написа:
Моите са във фаровете! :razz:
Прикачен файл:
ML.JPG
ML.JPG (12.95 KиБ) Видяна 1509 пъти
Chefo77 - майстор
И понеже твоята е с мигачи във фаровете, значи по пътя на логиката всички автомобили, внесени от САЩ са с мигачи там и на всички им сменят фаровете? :wink:
КИМИ - специалист
Chefo77 написа:

В САЩ и целия стоп е червен и при даден мигач мигат всички светлини и преработката на ел. инсталацията с допълнителни жълти мигачи отзад е цирк. :-D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Какво мислите за колите с десен волан?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: