simplex написа:Ааааа вися редовно по разни скелета и аз......хванал съм и аз коричка от хлябаgogo7777 написа:.......днес похарчих 200+ кинта /в левове/ за ръкавици и збруи.Горкичкият. Надявам се да нямаш намерение да виснеш на тях.

simplex написа:Ааааа вися редовно по разни скелета и аз......хванал съм и аз коричка от хлябаgogo7777 написа:.......днес похарчих 200+ кинта /в левове/ за ръкавици и збруи.Горкичкият. Надявам се да нямаш намерение да виснеш на тях.
Циркуляр, заге, флекс и винтоверт едва ли ти струват 7-8 бона.Кой циркуляр - най-големия настолния, който е 1600 лева, или някоя от пендулите за по хилядарка? Зегето е 500, верта е малко отгоре, флексчето за 400 ... кое по-точно те интересува? Опитваш се да ме накараш да парадирам ли - ми няма да стане. Имал съм желание и възможност, взел съм ги. Не ме прави повече майстор. Нито по-малко.
simplex написа:И викаш тая работа си я вършил за без пари ?Avas_co написа:Не знам как си мислиш, че тоя мрънльо ще те разбере, че ти си бачкал няколко поредни недели без почивкаЗащото само ти си бачкал. Доскоро обичайната ми работна седмица беше 6 дни, като през 7-мият обикновено..работех.
Chefo77 написа:Друг Чефо е бил,годината е около 2002-2003 Ровъра син,бирата студена и сестрите руси,ехх спомени.
SEV - Ровър имам от 2007 ноември, а "Вежен" не се сещам къде е. Ако съм работил, е било малко, ламинат най-вече сме слагали по хотелите.
simplex написа: Не ти е дошло до главата, отворко, да видиш къде серат гладните. Хванал едно парче хляб и гледа надменно вече.Малеййй.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: