• 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
simplex написа:
gogo7777 написа:
.......днес похарчих 200+ кинта /в левове/ за ръкавици и збруи.
Горкичкият. Надявам се да нямаш намерение да виснеш на тях. :-D
Ааааа вися редовно по разни скелета и аз......хванал съм и аз коричка от хляба :-D
ben84 - специалист
simplex написа:
Предразсъдъците винаги ще ги има, защото спомените за мутренските години и биячите...
Апа един колега вика:
"Тия мутри натрупат пари, застрелят ги и после жените им си живеят живота... Е*ахти смотаняците са"
:prayer:
Chefo77 - майстор
Аз много добре оценявам труда на другите, и точно поради това НИКОГА няма да си позволя да го принизя, както се случва дори и тук да принизяват моя. Ти защо не вземеш да уточниш с какво точно се занимаваш? Нещо с ремонт на лаптопи, нещо с вързване на кабели, нещо с програмиране ... Или си мултифункционален майстор? И нещо изобщо не ми се вярва, че си дал 1500 за осцилоскоп, нито 200+ за клещи, нито 1000 за инфрачервена станция. Една свястна циклеща машина е 6 бона. В ЕВРО. "Ко речи" за отвертките и изолирбанда?
Циркуляр, заге, флекс и винтоверт едва ли ти струват 7-8 бона.
Кой циркуляр - най-големия настолния, който е 1600 лева, или някоя от пендулите за по хилядарка? Зегето е 500, верта е малко отгоре, флексчето за 400 ... кое по-точно те интересува? Опитваш се да ме накараш да парадирам ли - ми няма да стане. Имал съм желание и възможност, взел съм ги. Не ме прави повече майстор. Нито по-малко.
Кажи колко ТИ струва поялника, аз ще ти кажа колко е един свестен надник. 'Щото нали знаеш - има поялници по 6-7 лева, както и 15 лева надници. По пътя на логиката на някои съфорумци, какво повече има твоя поялник от този за 7? :lol:

SEV - Ровър имам от 2007 ноември, а "Вежен" не се сещам къде е. Ако съм работил, е било малко, ламинат най-вече сме слагали по хотелите.

Ооо, и Тинки - като започнах самостоятелно 2009-а, от април до декември имах общо 10 почивни дни. От които 3 - на събор на Ровър. Ти за какво го работиш седмия ден?
Avas_co - майстор
simplex написа:
Avas_co написа:
Не знам как си мислиш, че тоя мрънльо ще те разбере, че ти си бачкал няколко поредни недели без почивка
Защото само ти си бачкал. Доскоро обичайната ми работна седмица беше 6 дни, като през 7-мият обикновено..работех. :partyman:
И викаш тая работа си я вършил за без пари ?
Оле, оле ... не е истина.
Ми тинки и аз смятам, че цената на моя труд е много ниска, но ми е ясно и си го казвам ясно, че за това сме виновни всички ние педераси, които сме в тоя бранш.
Важното е, че за хора с акъла си, кадърни и без психопатски наклоности, на които им се работи, работа има, тоест и пари има.
Не знам, тинки, но мисля няма друга личност освен теб, която да тормози другите, колко е шибан живота, и колко е несправедлив към такъв прекрасен човек, какъвто си ти. Хм, ти замислял ли си се някога, че проблема всъщност може да е в теб ?
SEV - специалист
Chefo77 написа:

SEV - Ровър имам от 2007 ноември, а "Вежен" не се сещам къде е. Ако съм работил, е било малко, ламинат най-вече сме слагали по хотелите.
Друг Чефо е бил,годината е около 2002-2003 Ровъра син,бирата студена и сестрите руси,ехх спомени.
Вежен е хотел на златните,мисля,че го събориха.
p.v.x - майстор
simplex написа:
Не ти е дошло до главата, отворко, да видиш къде серат гладните. Хванал едно парче хляб и гледа надменно вече.
Малеййй.

Два дена да ме няма , и са те изяли(отворковците).
Като че ли , ти не знаеш какво е труд.
Не знам дали си скръндза , или просто казано , цениш собствения си труд.
Chefo77 - майстор
p.v.x написа:
Не знам дали си скръндза , или просто казано , цениш собствения си труд.
Щом работи като луд, а не му плащат достатъчно, значи определено не го цени. :wink:
Kirilpm. - специалист
Ваща е лесна колеги,ама за тинки никой не мисли,пак го награбихте и трябва да се тормози да прави нова регистрация,да мисли ново име :lol:
p.v.x - майстор
Kirilpm. написа:
Ваща е лесна колеги,ама за тинки никой не мисли,пак го награбихте и трябва да се тормози да прави нова регистрация,да мисли ново име :lol:
А не.
Има моята безрезервна подкрепа.
Аз съм "зад" гърба му.
gnt69 - майстор
Аз оня ден ти казах за шкембе чорбата и едро смления червен пипер.
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: