• 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
p.v.x - майстор
simplex написа:
Ми тез коли ме разоряват бе! ... Дейба.
Ми сигурно си купуваш(попадаш на коли) , чрез които изхранваш хрантутници.
Chefo77 - майстор
simplex написа:
p.v.x написа:
чрез които изхранваш хрантутници.
Kraj! Купувам си Лада! :-D
Поне ще можеш да правиш каквото си искаш по нея. И ще ти се налага. :lol: :lol:
Ей, бих ти предложил да вземеш Фиата, но по нея няма какво да се прави и ще скучаеш :lol: :lol: :lol:
p.v.x - майстор
simplex написа:
Kraj! Купувам си Лада! :-D
Ами Пасатко , какво ще го правим.
Дай да го постегнем.
Да му вземеш цена.
Така може да си купиш две Лади.
Едната за резерва(или за части).

пп.И какви са тези крайности.Да не вземеш да се заречеш - Край спирам да влизам(пиша) в този Форум.
p.v.x - майстор
simplex написа:
P.V.X , дай да ти продам един Пасат? :-D Дори бонос ще ти дам. Към газовото ще ти дам един стикер Аллаху Акбар! :-D
По нагоре съм писал , че "Имаш моята безрезервна подкрепа".
Така че , кажи колко му търсиш.
След това го закарай , ако може , до някоя авто-морга , да ти го оценят.
Ще ми пишеш точната цена , на която са го оценили , без да ме лъжеш.
Даваш го , а разликата от цената която му търсиш , ще я поема аз.
Chefo77 - майстор
Абе и да не се майтапиш. не мога да му се ядосам :) Носи, върви, пали - забележки нямам. Малко пуши като надуе турбото, но пък като пуши върви :) Аа, и е висока - катери бордюри добре!
p.v.x - майстор
simplex написа:
2222лв. :partyman:
Ти какво продаваш.
Опашка от самолет ли.
За тез пари , ще купиш 10 Лади.
И после глей-кво става.
Сървъра на Форума изпушил.
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Chefo77 написа:
Абе и да не се майтапиш. не мога да му се ядосам :) Носи, върви, пали - забележки нямам. Малко пуши като надуе турбото, но пък като пуши върви :) Аа, и е висока - катери бордюри добре!
Ама Пасат-а е по-скъп! :lol:
Ти к'во сега - парадираш ли?
:lol: :lol:
p.v.x - майстор
simplex написа:
Kraj!

Пиши на управата на форума , да ти разрешат , или те да ти сменят заглавието на темата.

"Какъв Пасатко си купих - вече ме е яд!"

И казвай с какво да помагаме.
Ние , или поне аз , съм мазохист.
Ще помагам с каквото мога , Пасатко да стане кукличка , и след това настина да ме е яд.
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Пари има. Аршинът обаче ми е голям, а летвата висока. За мен всичко е кочина, докато нямаме условията на западните ни колеги, докато получаваме поне толкова пари. А мене ме имаш за човек с психипатски наклонности ли? Признавам, изгониха ме от предната сисадминска работа, защото хванах една хубава колежка, четох й пощата, следях я, сталквах я, извади си ограничителна заповед.
Ти се радвай, че не са те вкарали в дранголника и случката е станала преди киберпрестъпленията да влязат в НК! :butthead: :axe:
Виждаш ли какъв ти е проблема? :rolleyes:
Винаги гледаш в чуждата паница, а действията ти обикновено са криминални. :? :cool:
Големите пари идват с голямата работа, а за да стигнеш до голямата работа трябва да почнеш от малкото работа и да оставяш отлични впечетления години на ред. Тогава не ти ще търсиш работата, а клиентите ще се редят на опашка да им работиш и никой няма да ти оспорва цените. Ако искаш да работиш в западни условия и да получаваш заплатата на запазняците заминавай на запад! :partyman:
gogo7777 - майстор
На запад..... :lol:
Тинки ще цъфне тогава. Мечтата му е да получава достатъчно мангизи без да се претрепва от работа. Да ама трябва да се научи да изпипва нещата. :wink:
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: