• 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
lov - майстор
Нещо много на лично ударихте темата и то с доста рязък завой на страни. Я вземете на мен по простия ми обяснете за тоя авиодизел от рекламата. Да се отдели вода и всякакви частици съм съгласен.Всичко опира до качествени филтри ама как аджеба му смениха и цетановото число. :lol:
Junak - майстор
lov написа:
Нещо много на лично ударихте темата и то с доста рязък завой на страни. Я вземете на мен по простия ми обяснете за тоя авиодизел от рекламата. Да се отдели вода и всякакви частици съм съгласен.Всичко опира до качествени филтри ама как аджеба му смениха и цетановото число. :lol:
Толкова си голям, а още вярваш в Дядо Мраз :? То и с рекламите е същото :)
Gadnyara - специалист
А те твърдят ли, че са го променили?!
Досега широко рекламираното е, че тази нафта я точат от самолети и била по-добра от източената от локомотиви. :? :-D
fbr - майстор
Някога, бях предложил да направим една тема, в която да сравняваме рекламите по тъпота и непознаване на продукта от изработващите рекламата. Примерите като "енергоспестяващ бойлер" "маргарин против висок холестерол" "банка която мисли за нас" трябваше да бъдат в челните места на една такава класация. Но някои юзъри се изказаха, че така им помпим рейтинга, и идеята умря. Някъде там трябваше да бъдат и добрите попадения в рекламата.
Последна промяна от fbr на съб сеп 26, 2015 11:38 am, променено общо 1 път.
toolegittoquit - майстор
kr1100 написа:
toolegittoquit -стига лъга с този мижав разход .!!
2Е с 4 дюзи - по-интелигентната версия, без архаичната дюза, дето пръска при студен старт. Казах, че карам до около 3500. И ти следващият - няма такъв филм под 10 градски разход на газ. Комбинираният ми е някъде около 10, айде да кажем 11 на газ. Повече от 1/2 от километрите са извънградско. Казах как изчислявам разхода - деля литрите заредени на километрите изминати. Карам и по магистралата. Със 140-150 и по-малко не падам, разходът ми е около 11. Абе говоря ги приблизителни неща, нямам борд за точни данни, имам един келяв километраж и 5 лампички на копчето на газта. Може и да си сложа някога и борд/MFA. :)
Junak написа:
Чудесен пример. :lol: Така де, на нафтата й слагат и керосин, като я точат от самолетите. :lol: Интересното е, че има хора, които се връзват все още. То не бяха самолети, състезатели - чудеса. След това лаборатории, ама същите от фирмата, които могат да кажат, че горивото е перфектно, а то - 99% вода. :-D
dyaneff - майстор
Венто, при това червено ? :)
И после не бил Тинки.

http://prntscr.com/8km201 :sad:
velsi - Почетен майстор
Малии, много мръсно под тоя капак бре! Да взема да ти снимам моята, да видиш какво е двигател... :-D
stoianov_n - специалист
Gadnyara написа:
Досега широко рекламираното е, че тази нафта я точат от самолети и била по-добра от източената от локомотиви. :? :-D
:lol: =D>
lov - майстор
Junak написа:
lov написа:
Отдавна ми е минало времето да вярвам в Дядо Мраз. Почти нямам пристрастия към марката автомобили които карам с единственото условие да са нови. :lol: Отдавна ми мина и времето да са служебни и някой друг да пълни резервоара. Тогава също не ми пука и какво е горивото. Но лично не харесвам нафтовите печки и предпочитам да карам на газ. Но винаги мога да направя компромис щом цената ме устройва.
Но най вече се дразня от реклами които явно заблуждават потребителите и са явна лъжа. Но явно този път плащането е било толкова дебело че КЗП умишлено пропуска да се самосезира и да спре тази безочлива реклама и да наложи санкции заради измамата. Това е тяхно задължение но явно сега ще опере пешкира някоя дребна риба с уволнение в най лошия случай но по вероятно с мъмрене. :lol:

п.п. Напълно съм на ясно с химическите и физическите параметри на горивата. Както и на стандартите на които трябва да отговарят.
toolegittoquit - майстор
velsi написа:
Малии, много мръсно под тоя капак бре! Да взема да ти снимам моята, да видиш какво е двигател...
Единствената чиста под капака кола, е тази с технически проблем, която джамбазинът я е излъскал преди да я продава, за да замаже положението. А колата не се гледа под капака ежедневно и там не се пипа без причина. Когато гледаш една кола, която е работила, трябва да видиш че е мръсна. Но не омаслена, защото маслото течащо навсякъде показва проблеми. Най-малкото гарнитурка на глава. Лъскави коли в магазина колкото искаш.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: