• 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

kozl - майстор
DundyTheCroc написа:
Да сложиш регенерат на лека кола е все едно да нахулиш презерватив втора употреба. За 80-90 пари с разните му там отстъпки се взимат читави нови гуми 15 цола от реномирана марка.
Регенератите се продаваха с ограничение за скорост. Сиреч предупреден си - преценявай. Колата - пежо 305Д комби. Двигател 62 к. Купе > 1 тон. Лека ли е тежка ли е :? тя си е с вградено ограничение на скоростта. Напоследък я ползвах предимно в града, даже и винетка нямах, за това си позволих регенерати.
Krass - майстор
Прикачен файл:
11059775_10154284452154008_2326581746690989610_n.jpg
11059775_10154284452154008_2326581746690989610_n.jpg (14.8 KиБ) Видяна 1289 пъти
DundyTheCroc - майстор
Днес ги сложих, че следващата седмица захлаждане. Със сигурност в момента на топлото и мокро спират по-зле от летните :)
kuger - майстор
Аз от грубо 20 дена съм със зимни. Държат си и на сухо и на мокро, ще видя и на сняг как са.
stoianov_n - специалист
Аз пък съм още с летните, и на двете коли. :roll: Има време....
Kirilpm - специалист
Ми при мен смяната отнема половин час заедно с кафето,та и аз засега си търкалям летните,а и не виждам смисъл да слагам зимни температурите в момента рядко падат под 15 градуса.Тинки да му мисли как ще ги сменя гумите пред блока и ще маха с щангата,за да не му ги одраскат некадърните гумаджии :-D
lov - майстор
Ааа... вчера ме уплашиха че идвал студа та за едната кола извадих зимните гуми утре да ги сменя. По точно мразя да си духам на ръцете и да ми капе във врата. :lol: Тя работа за 15 мин ама все не ми оставаше време а и до завчера си беше жега. То реално си е жива загуба щото зимните така или иначе стареят и накрая ще ги отъркам след 2 още две зими за летни. За другата нямам зимни ма тя пък е с чисто нови всесезонни Тою и ще видя как ще се държат. Ако видя зор ще им купувам нови но пък тя стои повече като резерва и не се кара та може и да им се размине.
kuger - майстор
Казано честно хич не ме интересуват наредбите, искам колата ми да е адекватна на условията на пътя в момента.
DundyTheCroc - майстор
Така като гледам тази година сняг няма да има, а температурите през деня ще са 10 и нагоре градуса. То хубаво реват нашите за задължителни зимни гуми, при това за период, по-голям и от този в скандинавските страни, ама май никой не отчита факта промяна на климата. Както са тръгнали нещата скоро май ще садим портокали и маслини, а умните ни управляващи ще въведат и всесезонни гуми за есента и пролетта. Между другото вдигат екотаксата, която може да е най-голямата в Европа, но за сметка на това не се знае къде отива и за какво се ползва :axe:
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: