• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

ky-kyy - майстор
DundyTheCroc написа:
Така като гледам тази година сняг няма да има, а температурите през деня ще са 10 и нагоре градуса. То хубаво реват нашите за задължителни зимни гуми, при това за период, по-голям и от този в скандинавските страни, ама май никой не отчита факта промяна на климата. Както са тръгнали нещата скоро май ще садим портокали и маслини, а умните ни управляващи ще въведат и всесезонни гуми за есента и пролетта. Между другото вдигат екотаксата, която може да е най-голямата в Европа, но за сметка на това не се знае къде отива и за какво се ползва :axe:
В нормалните държави, хората пишат закони и правила, които да са в полза на хората, а в нашата мила татковина, се пишат за да се събират едни глоби.....
toolegittoquit - майстор
kuger написа:
Казано честно хич не ме интересуват наредбите, искам колата ми да е адекватна на условията на пътя в момента.
И като искаш да е адекватна, каква беше температурата днес в Бургас, да ме светнеш? При температура над 7 градуса е по-опасно да караш със зимни гуми, отколкото с летни. При нея спирачните пътища на зимни и летни се изравняват.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
И като искаш да е адекватна, каква беше температурата днес в Бургас, да ме светнеш? При температура над 7 градуса е по-опасно да караш със зимни гуми, отколкото с летни. При нея спирачните пътища на зимни и летни се изравняват.
:wallbash: :xplode:
Айде пак почваме отначало...
АЗ като излизам сутрин е около от -5 да около 0 гр.Кажи ми сега ти, аз да ходя ли с два комплекта гуми, и да си ги сменям в обедната почивка?
MIRO_073 - майстор
Не му се връзвай. Той така си говори само :finga:
Kirilpm - специалист
Такива точни експерти има само в нашия форум,понеже аз всеки ден спирам в критични условия и всеки сантиметър спирачен път ми е важен,редновно следя мненията му и се съобразявам с какви гуми да карам :lol: И така де още не съм си сложил зимните,като гледам май ще останат за другата зима :lol:
kuger - майстор
MIRO_073 написа:
Не му се връзвай. Той така си говори само :finga:
Да му се връзвам? Стига ,бе!
toolegittoquit написа:
"Професоре", така и не разбра, че не съм в Бургас!
toolegittoquit - майстор
kuger написа:
"Професоре", така и не разбра, че не съм в Бургас!
Да, близо до Карнобат си - същата работа. Оплакваше се, че нямало там Лидъл. :wink:
stoianov_n написа:
АЗ като излизам сутрин е около от -5 да около 0 гр.Кажи ми сега ти, аз да ходя ли с два комплекта гуми, и да си ги сменям в обедната почивка?
Стоянов, явно си някъде другаде и излизаш доста рано. Когато излизам аз тъкмо ледът по предното стъкло се е стопил. :-D Скоро може кола да сменям, така че гуми няма да сменям на тая.
gogo7777 - майстор
Скоро може кола да сменям, така че гуми няма да сменям на тая.
Е хайде де. С нетърпение чакам новата тема за новата кола :)
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Стоянов, явно си някъде другаде и излизаш доста рано. Когато излизам аз тъкмо ледът по предното стъкло се е стопил. :-D Скоро може кола да сменям, така че гуми няма да сменям на тая.
Айде признай си, че и да сменяш, и да не сменяш колата, гумите пак няма да ги смениш. :-D
toolegittoquit - майстор
gogo7777 написа:
Е хайде де. С нетърпение чакам новата тема за новата кола
Стига кълни! :x
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията: