• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Всички имаме коли, нали ?
ivko - напреднал
Какво ви е мнението за ауди 80.Не сам човек със големи финансови възможности.
ieiei - специалист
ivko написа:
Какво ви е мнението за ауди 80.Не сам човек със големи финансови възможности.
За времето си (преди 20г+) е бил добър автомобил.
Ако намериш в добро състояние :?
velsi - Почетен майстор
И сега е добър. Е, не казвам, че няма по-добри, но това не го прави лош. Поддръжката му е елементарна, части има и са много евтини. Няма електроники и неща, които да те оставят на пътя. Впрочем това е най-дълго произвежданият и най-много продаван модел на Ауди.
Chefo77 - майстор
Ако попаднеш на добър екземпляр - скачай смело. Рядко добро попадение сред автомобилите.
ivko - напреднал
Благодаря ви много.
Dewalt - специалист
А за Ауди 90 какво ще кажете
Kirilpm - специалист
Също много добра кола,но трудно ще попаднеш на читав екземпляр не са им малко годините вече и каквото и да правиш вземи си с бензинов мотор или 2.0 115к.с. или 2.3 за да можеш да се радваш на колата.Дизела 1.6 просто не ми се връзва с тази кола.
А колкото до окачването на А4ките и Пасат Б5,мога да ви кажа че всичката омраза към него е породена от алчни търговци.Не случайно отстъпките стигат до 45% и окачване на TRW и на Lemforder може да се намери за под 300 лева с биалетките и кормилни накрайници.На горе-долу същата цена една българска фирма предлага рециклиране на стари носачи,които след рециклирането стават вечни,скъпите части в тези коли са демпферните маховици и турбините и разбира се култовият 2.5тди двигател,другото са лаладжийски истории от форумите и махленските сервизи.А защо не правят коли с предница като Голф2 и Пасат Б4 мисля че на повечето хора им е ясно,тези коли се правят с оглед на Германския пазар и останалата цивилизована част от Европа.Там вече има хубави и широки пътища,на никой вече не му е нужен луноход,хората искат коли стабилни при висока скорост,с възможност да ги карат все по некадърни шофьори без да се пребият.И на никой не му пука че в България тези коли се чупят и шарнирните болтове не се разбиват ами направо изскачат.Лошото е че се навъждат много откровено некадърни шофьори,на които системите за управление им помагат да карат все по-мощни коли и като резултат ги четем по весниците и ги гледаме в новините.
Dewalt - специалист
Собственик съм на 90-ка с 2,3 мотор и винтили
Общо 160 кончета - двигателя който няма умаряне и трошене
Подлагъл съм автомобила на зверско каране и разбира се поддръжката е отговаряла
Доволен съм много. Компакност,мощ,динамика и лесно управление.Екстри който наистина помагат
Ако сега този модел го пускаха на пазара - отново бих си взел такава
Kirilpm - специалист
Аааа значи ни проверяваш :lol:
Ами то няма огромен спор по въпрос Ауди 80,90,100,особено последните излезли преди А4/А6 са класика в жанра,нещо като W123 и W124 и Golf 2 дори тези които не ги харесват не биха ги оплюли.А мотора с който я караш още дълги години ще бъде актуален по пътищата,освен че е мощен е и доста разтоварен мотор,трудно ще го счупиш.
Dewalt - специалист
Прав си в изказването си по всички точки.
Не ви пробвам просто констатирам.
Жесток автомобил наистина.
Ако трябва да съм честен съм готов да стъпя на старта с доста нови представители на марката които ще ми дишат праха дори и след секунди.
През годините съм имал наблюдение спрямо ламарината - дебела и обработена.Удариха го на един паркинг и стоя около месец без да го ремонтирам на дъжда - застрахователите действаха мудно.Валя го и го пече - нямаше ръжда и проблеми в последствие.
Проблем са халогените - апашите ги "забелязваха" на няколко пъти.Вече има решетка пред тях и няма проблем.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "VW & Audi" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: