• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
Аз моите ги поръчах от почти същия сайт, само дето няма тире в адреса на 25.11.2013г. Въпреки уверенията че поръчката ще бъде обработена още същия ден ми се обадиха след два дни. Общо взето на петия ден от поръчката гумите бяха при мен.
Бях поискал да ми кажат ДОТ преди да финализирам поръчката. Отговорът беше - "някъде в средата на годината." :-D Е, наистина взе че се оказа средата на годината ама май си беше отговор на принципа на тотото.
Поне имам гуми, сменил съм един тампон и накладки, веригите са в багажника. Сега остава да хвърля там една сапьорска лопатка и да допълня казанчето за чистачките.
:partyman:
alsted - майстор
Тези без тире са съвсем други. Днес поръчах с "безплатна доставка". Звучат доста по-обещаващо. Пратиха ми мейл, даже електронна фактура (предварително :? ), обаждаха ми се да ми кажат, че гумите им били 80-90% с DOT--13, но не можели да гарантират. Все пак били съгласни да не ги взема ако видя при доставката, че не са тазгодишни. Хората им били много заети и не можели да проверяват. Някак си не ми звучи много убедително ... но знае ли човек :? Направиха си устата дали ме устройвало в петък - т.е. на третия ден "то сега точно покрай снега било много натоварено ..." Влязох им в положение (щото и без това не съм на зор :-D ).
hidrazin - майстор
Предполагам от кои си поръчал гуми с безплатна доставка. :-D В Стара Загора на Хрищене имат складова база където им са машините за регенерат. Мисля че имаха и отстъпка от 10-15% ако ги купиш от техен сервиз и имаш карта М-тел клуб.
И аз мислях да вземам от тях, но не поддържат GISLAVED. разбира се може и да са други ама доста рових преди поръчката.
ArturDent - Почти Безобиден
Момчета и аз поръчам гуми онлайн, но само от вносители. Не от такива - ние имаме всичко. Няма сериозен вносител който да поддържа 50 марки
Няма да цитирам имена но съм много доволен от една - вече 3 пъти си поръчвам онлайн и на втория ден са при мен с ДОТ до 6 месеца.
alsted - майстор
Хидра, боба пак ти показа вярно :-D Точно от тях. Обаче нещо ми мина път ... Трябваше да ми ги доставят утре. Днес по някое време ми звъни GSM-а: "докарахме ви гумите". Аз съм на път. Докато разбера какво става "свиря тревога" и комшията ги плаща и получава. В крайна сметка ми ги доставили ония, дето в петък бях говорил с тях ... Колко са истински - май точно само бог знае :?
hidrazin - майстор
alsted написа:
Хидра, боба пак ти показа вярно :-D Точно от тях. ...
Той боба ми е специален - шарен един такъв. Всяка година си сея от него, ама много малко дава и си го пазя. :-D
Е, ами да не те мисля. Имаш си вече гуми за зимата.
todortv - майстор
Някой знае ли къде се продават такива подложки, само че метални?
hidrazin - майстор
Тези пластмасовите няма да ти свършат никаква работа. Ако са железни - още по-зле. Огъват се и после не стават за нищо. Най-доброто и изпитано средство е дървени фашини. Лесно се и правят.

alsted - майстор
Аз си возя две дъски с дължина според ширината на багажника, + 1 плик пепел от печката.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "зимни гуми M+S" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: