• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
Всички имаме коли, нали ?
iliya_i - майстор
Чефо, те крушките за заден ход са обикновено 21W, но Тинки си слага 5W (на един цокъл са и стават) за да пести ток.
MamaMy - майстор
Така е. На много хора явно колите са оборудвани с електромери. :)

Мисля, че при нужда от употреба, шамарите повишават бдителността много повече от аварийките.
Същевременно рязко засилват силата на светене и видимостта на светлините за задна :lol:
Последна промяна от MamaMy на нед сеп 11, 2016 11:18 pm, променено общо 2 пъти.
gogo7777 - майстор
Гаечният ключ е голяма кръстачка, с която си и свалям гумите.
Въпреки бисера ще отбележа, че гаечния ключ е по-практичен за оръжие, от колкото кръстачката :lol: .
Аз обаче разчитам повече на шамарите...... :)
gogo7777 - майстор
Ама това ти казвам.....сложи до кръстачката гаечен ключ и ползвай него за оръжие.....кръстачката я остави за гумите :wink:
hidrazin - майстор
"Пасат" блъсва голям черен "Мерцедес". Шофьорът на "Пасата"-а е в ужас, но решава, че така и така е мъртъв, поне да си направи кефа. Изскача от колата, вади една манивела от багажника и започва да троши "Мерцедес"-а. Чупи стъклата, огледалата, изкривява ламарините… Накрая оглежда, какво е направил, сяда в "Пасата"-а и си заминава. В "Мерцедес"-а седят две мутри. Единият с мъка затваря провисналото си чене и казва: - А представяш ли си кво щеше да стане, ако ние го бехме ударили тоя..

Все пак да не забравяме че кръстачката е особено нещо - все някой край стърчи и към твоята глава.
Не е ясно кой може да докопа един от другите краища и да ти направи главата квадратна като Голф. :lol:
:partyman:
hidrazin - майстор
simplex написа:
Ама по-добре ключе или тръбичка, отколкото счупена ключица или ръчичка.
Честно казано слабо ме интересува кой, с какво и колко ще те бие. :-D
hidrazin - майстор
simplex написа:
... Коментарът ти беше слаб като замисъл и доста простоват...
Така е. Все пак трябва да кореспондира на твоите постове.
Ако беше много силен като замисъл и много умен, не бях сигурен че ще го разбереш.
hidrazin - майстор
Ай мий си краката и лягай да спиш, че нещо пак се размечта. Ама няма да те огрее де. :lol:
kozl - майстор
Беше време когато с включени фарове през деня се движеха бабаити и борчета. Сега вече е задължително да им подражаваме :?
Chefo77 - майстор
Тинки, недей сляпо да излизаш да се биеш с гаечния ключ. Един газов пистолет е 30-ина лева на старо, но срещу него единственото което можеш да направиш, е да извадиш освен ключа и вазелин. Да може като ти го пъхат отзад, поне да не боли толкова :wink:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14

Тема "За Задължителното целогодишно шофиране с къси светлини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: