нед сеп 22, 2024 10:54 pmТрифон П.Трифонов написа: Баси темата, чес'но!!!
Десет години карах автомобил със зимни гуми. Един комплект, 50х.
Ни се изкривиха, ни се изтриха, противно на клавиатурковските спецове. Две гръмнах миналата година на "убав" път. Другите две седят с грайфера си, датата си и цялата си "маркова" визия, за доказателство на поредния онлайн специалист, да му ги надена двете на врато за награда. Поредния разбирач ще каже че са пластмаски, опечени и за нищо ги не бива. Ей сага ги вадим, че им е сезон, монтираме и да видима дали не стават?! Произведени 2011-2012г.
На другата кола врътках зимни-летни, без да гледам дата , луна, слънце....... Летните седят, със стар "ДОТ" ги купих, но не са на много км. Фитипалди няма да познае, че са дърти, ако не види, но тук не можем излъга никого. Спецове навред!!!
Сега, на адвенчър автомобила, имам всесезонни, зимни и АТ. Ще му купя и "кални", да има за цвят, че преди няма месец за малко да бера срамовете зад трактор и то на равното.
За кои гуми е време, бре?
Кои да туря на адвенчъра, че като се разкаля долу на реката, да може да качим баиря?!
А на лъскарката?
Комшията пък джитка само летни и никога не се е оплакал, че закъсал. Тойотка ширпотреба кара.
После тоя:
пон сеп 23, 2024 10:18 amsilent написа: И аз карах 10г един зимен Бриджстоун последните няколко години целогодишно. Гумите до последно бяха адекватни и не са ми създавали неприятности. Накрая ги смених защото се появиха микро пукнатини по протектора с доста добър остатъчен грайфер.
Накрая снима клипове на други за да докаже нещо си на Дънди.
Тоя Трифон взима топката търчи до тъча и я рита в публиката. Така омазва темите и си мисли, че е полезен. Няма лошо, но с Тоя няма никакъв смисъл да се комуникира, освен ако не искаш да си пишете глупости.
Както каза Трифунаки, клавиатурковци......той не е такъв, не е.....