• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 56
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
нед сеп 22, 2024 10:54 pmТрифон П.Трифонов написа:
Баси темата, чес'но!!!
Десет години карах автомобил със зимни гуми. Един комплект, 50х.
Ни се изкривиха, ни се изтриха, противно на клавиатурковските спецове. Две гръмнах миналата година на "убав" път. Другите две седят с грайфера си, датата си и цялата си "маркова" визия, за доказателство на поредния онлайн специалист, да му ги надена двете на врато за награда. Поредния разбирач ще каже че са пластмаски, опечени и за нищо ги не бива. Ей сага ги вадим, че им е сезон, монтираме и да видима дали не стават?! Произведени 2011-2012г.
На другата кола врътках зимни-летни, без да гледам дата , луна, слънце....... Летните седят, със стар "ДОТ" ги купих, но не са на много км. Фитипалди няма да познае, че са дърти, ако не види, но тук не можем излъга никого. Спецове навред!!!
Сега, на адвенчър автомобила, имам всесезонни, зимни и АТ. Ще му купя и "кални", да има за цвят, че преди няма месец за малко да бера срамовете зад трактор и то на равното.

За кои гуми е време, бре?
Кои да туря на адвенчъра, че като се разкаля долу на реката, да може да качим баиря?!
А на лъскарката?
Комшията пък джитка само летни и никога не се е оплакал, че закъсал. Тойотка ширпотреба кара.

После тоя:

пон сеп 23, 2024 10:18 amsilent написа:
И аз карах 10г един зимен Бриджстоун последните няколко години целогодишно. Гумите до последно бяха адекватни и не са ми създавали неприятности. Накрая ги смених защото се появиха микро пукнатини по протектора с доста добър остатъчен грайфер.

Накрая снима клипове на други за да докаже нещо си на Дънди.
Тоя Трифон взима топката търчи до тъча и я рита в публиката. Така омазва темите и си мисли, че е полезен. Няма лошо, но с Тоя няма никакъв смисъл да се комуникира, освен ако не искаш да си пишете глупости.
Както каза Трифунаки, клавиатурковци......той не е такъв, не е..... :lol:
ср сеп 25, 2024 6:20 pmgogo7777 написа:
....
Както каза Трифунаки, клавиатурковци......той не е такъв, не е..... :lol:
Сега се сещам за едно паронимче, което идеално ти приляга.

На клипа е едната оцеляла 14 годишна гума. Хидрата даже видя.
Освен това, холандката я показах заради Дънди, щото нещо не му харесвали като остареят. При мен е идеална и на 7г.
Освен това си направих труда да прочета писанията му относно всякакви гуми. Едно от тях е негативно и за "дебиката". При мен се представи блестящо.
Никого не съветвам да кара гуми 10 години. Просто споделих моят опит с конкретни.
Позволих си и да спомена преписвачите на форумни мантри.
Сигурен съм, че е подразнило много такива, включително и теб. Със сигурност има защо, понеже ако си уверен и с опит, няма да ти направи впечатление.

Обичам да карам, Гога. Обичам да довеждам возилото до ръба. Чукча. Безполезен чукча.
Съвсем съзнателно се разделих с "бегачките".
Съзнателно се мятам по нивята, с новите придобивки. Последното е за Дънди. Не е хубаво да си злобен. Поне да не ти личи.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на ср сеп 25, 2024 7:02 pm, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
Айдеееее, топката е в другия сектор.
:drinkers:
Нещо за гуми дай! Топките вече са ясни.
hidrazin - майстор
Обещаните клипчета на 43-годишна гума. Произведена 6-та седмица на 1981-ва година.
Първите 20 и няколко години е стояла само в багажника на колата.
Последните 20 години ми се търкаля в гаража - използвам я като подложка да не ми стоят гумите/джантите на земята.
Никакви специални грижи за съхранение не съм и прилагал.
Спаднала е. Последно съм я помпил някъде кога посрещахме новото хилядолетие.

Колата от която е гумата е ясна. Ето как стоеше в багажника.
(Само дето моята беше син металик, с черни брони и лайсни + малък, спортен, хромиран волан).

От тук нататък нека всеки сам си "преценя"... :-D
:partyman:
gogo7777 - майстор
ср сеп 25, 2024 6:53 pmТрифон П.Трифонов написа:

Обичам да карам, Гога. Обичам да довеждам возилото до ръба. Чукча. Безполезен чукча.
Съвсем съзнателно се разделих с "бегачките".
Мислиш ли, че си само ти. Отказах се от това си увлечение мноооого отдавна щото щях да се загина. Карах на писти, карах на рали, карах и на мнооого неофициални гонки. Моите щуротии край нямат. Само на тебе ще ти кажа на уше.....гумите са 70% от успеха. Та леко с клавиатурата :partyman:
Въх! Тя цялата на паяжина, Хидра! Вярно, понадървила се е яко. Очаквам след няколко десетки метра да се разпадне.
Това беше полезно за мен, а марковата гума си е гума.
Обаче не струва деньги, а мъни.

Гога, на уше само в барчето до пистата и след колкото искаш обиколки.
До тогава "беай на съни бийч"!
Естествено, че не съм само аз. Теб те оценявам като комплексар, докато не ме убедиш в противното.
Освен ако не си окачил гумите на пирона де.
gogo7777 - майстор
ср сеп 25, 2024 7:25 pmТрифон П.Трифонов написа:

Гога, на уше само в барчето до пистата и след колкото искаш обиколки.
До тогава "беай на съни бийч"!
Естествено, че не съм само аз. Теб те оценявам като комплексар, докато не ме убедиш в противното.
Освен ако не си окачил гумите на пирона де.
Нали това казвам от 100 поста, няма смисъл да пиша с тебе. Нямам подходяща кола подръка за да те унижа на каквато и настилка и терен да си избереш. Чуда се дали да не дойда с буса :lol:

Клавиатурко, форумен клавиатурко .....Бонд, Джеймс Бонд :mrgreen:
ср сеп 25, 2024 8:00 pmgogo7777 написа:
Най харесвам самоуверените "на хартия".
Паронима разгада ли го? Със здраве да си го носиш!
gogo7777 - майстор
Развинтена ми е фантазията, но ще ми отнеме минутка. Важно ли е за тебе? Ще оставиш ли поне една топка на терена или ще тичаш като луд из терена? Няма да те гоня идиоте... :partyman:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 56

Тема "" Време ли е да слагаме зимните гуми ? "" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: