• 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Kirilpm - специалист
И сега като текне радиаторчето на парното и като спре да топли :lol:
kuger - майстор
Нямаше ме само два деня, бре, а сте развили темата. Благодаря на hidrazin и на bigdragon!
При мен е нещо друго, нямам резервоарче за тая течност. Има някакъв датчик с кабел на филтъра, може и друго да е имало, но не забелязах. Май системата е с допълнително впръскване на нафта, и изгаряне на сметта вътре.
lov - майстор
Па знаеш ли циганите какво разправят

- Дъж да вали град да вали сняг да вали само лошо време да не фаща. Щот като задуха вятъра късало найлоните на катуна. та гледай си найлончетата от катуна да не ги окъса вятъра. :lol:
stoianov_n - специалист
lov написа:
Па знаеш ли циганите какво разправят

- Дъж да вали град да вали сняг да вали само лошо време да не фаща. Щот като задуха вятъра късало найлоните на катуна. та гледай си найлончетата от катуна да не ги окъса вятъра. :lol:
Тва за кой се отнася..... :? сигур за шефа на тесла...
Kirilpm - специалист
Колега,каквото и да правят в скоро време нито дизела,нито бензина,нито алтернативните горива ще изчезнат.Аз съм с две ръце за електромобилите,особено за тези с автономно задвижване на всяко колело с отделен двигател,умирам от желание да карам джип с такова задвижване,но просто не е достатъчно развита технологията все още,най вече откъм обема,цената и живота на батериите.А дизела винаги ще има място при тежките машини,при генераторите,в морето.Старите атмосферни дизели са безбожно здрави и безгрижни агрегати,та както в Китай още кръстосват локомотиви на въглища,така и дизели ми се струва че ще има много години след като електромобилите ги изместят от пазара.Но каквото и да стане съм сигурен в едно,на тинки вентото ще има по-добра динамика от електромобилите и по-нисък разход и тогава ще се смее на баламите,които дават пари за скъпи батерии.
kuger - майстор
stoianov_n написа:
Шефът на “Тесла”: Дизелът умря.....

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5016607

:-D :-D :-D :finga:
Ще му се, дизелът и не само той, ще умрат скоро само в мокрите му сънища!
Kirilpm - специалист
Въпрос на време е,и дизеловите и бензиновите ДВГ ще си отидат тихо по същия начин както са си отишли и парните двигатели.
kuger - майстор
Kirilpm написа:
Въпрос на време е,и дизеловите и бензиновите ДВГ ще си отидат тихо по същия начин както са си отишли и парните двигатели.
Вярно, но това време няма да е скоро ...... май :) Нямам нищо против новите технологии, бих се радвал на електроавтомобил, но още е много рано! Поне за мен.
Kirilpm - специалист
За моите нужди ще е чудо,само мога да си представя какво ще прави в калта джипка с 4 самостоятелно буксуващи и завиващи колела,без мостове с диференциали,които да опират и без нужда от предавателна кутия,раздатка,блокажи и т.н.,ех пак много се размечтах.За сега не съм впечатлен,през ръцете ми минаха доста електрически скутерчета марка ECO2008,е мога с ръка на сърцето да кажа че са откровени боклуци,предпочитам си старата димяща симсонка :lol:
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: