• 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
ivanovbg - майстор
Склероза ли ви налегна? :? Да знаете, че от края на миналия век делкото е голяма рядкост в автомобилите?
И какво сравнявате модерен дизел с Вентото на Тинки? Не знам дали са му живи конструкторите :lol: Сравнете го с модерен бензинов - примерно TFSI.
:partyman:
Chefo77 - майстор
Е и TFSI да е, нали пак има кабели, които могат да бъдат компрометирани.
На стария дизел проблемите покрай двигателя сигурно на 90% се решават с WD40. :lol:
А и ... знаеш ли като се счупи турбото на това TFSI, колко пари е ... :lol: :lol: :lol:
ivanovbg - майстор
Еми излиза колкото на дизеловото ремонта. А кабели си нямат :wink:
crez - майстор
Пак ли тоя смърдящ кенеф дизела ли разисквате :lol: да ми го подаряват няма да го взема! Мразя смърдящия дизел,особенно старите кокошарници.
kr1100 - майстор
Стига го ядохте.
Като текне ще го смени Половин ден демонтаж на таблото, половин ден монтаж. Даже и ще има полза - ще си облепи клапата от изронение дунапрен
kuger - майстор
crez написа:
Пак ли тоя смърдящ кенеф дизела ли разисквате :lol: да ми го подаряват няма да го взема! Мразя смърдящия дизел,особенно старите кокошарници.
А стига, де! Газираните не смърдят ли на развалени яйца? Па и да не съм зад някакъв такъв смърдящ!
kozl - майстор
crez написа:
Всеки може да мрази. Някои мразят Дизела, други политиците..................
Моя стар кокошарник е роден 1983 г и още ЧУКА. Аз го имам от 1997 и при мен изчука >150к.
Аз смених дизела с атмосфера, с дизел с евронорма. Не ще да ЧУКА новия, по-малко харчи, по-трудно сгрева, ич не пуши, тихо мърка, плавно ускорява, но трайно. За разлика от дъртия дизел, който бързо дръпва в малките обороти и после сдържай нерви докат го чакаш да набере.
И все пак трудно се разделих с дъртото оти му бех изучил муабетите и се чувствах независим - сервизонезависим.
А ся туй компютърно джелезо тепърва требе да го разузнавам. Верно че 5 г. е в гаранция, ама за разлика от Франция тука повечето Гаранция важи докато ти потребва :xplode:
Chefo77 - майстор
crez написа:
То гледам една опашка да ти подаряват дизели ...
Или се размечта в стил "Джесика Алба да ми дойде гола, хич няма да я погледна даже" :lol:
jekasus - майстор
А какво стана с биодизела, имам спомен, че имаше на бензиностанции(щто не дизелостанции :-D ?)? Така хубаво смърдеше на кебабчета :-D
Kirilpm - специалист
ivanovbg написа:
Склероза ли ви налегна? :? Да знаете, че от края на миналия век делкото е голяма рядкост в автомобилите?
И какво сравнявате модерен дизел с Вентото на Тинки? Не знам дали са му живи конструкторите :lol: Сравнете го с модерен бензинов - примерно TFSI.
Ами то хубаво че го няма,но голяма част от колите които в момента се движат по пътищата в България и минават през локви са оборудвани с такова :lol:
А за на тинки вентото мисля че не са ти се изяснили нещата напълно,то е надживяло времето си и дори вече да няма живи набори си прави гаргара със съвременните коли :-D
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: