• 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
Chefo77 написа:
...Демек ти си фалшифицирай показания, ....
За съжаление случайно научих нещо по случая. Може ли без нас? :lol:
Въпросния софтуер е доставен от Bosch. За тях пък софтуера е написан/доставен от голяма американска компания.
Интересното в случая е че тази голяма хамериканска компания има клон у нас където се пише софта за доста автомобили.
Не само за вагените а така също и за Рено, Нисан, Ситроен...
Още преди 7-8 години в нашия клон работеха над 300 инженери и софтуерни разработчици.
Та въпросния софтуер или поне част от него е разработен ...... къде???
Да видим дали има познал верния резултат. :lol:
:partyman:
jekasus - майстор
hidrazin написа:
Да видим дали има познал верния резултат.
Пак българска работа :-D
kuger - майстор
jekasus написа:
hidrazin написа:
Да видим дали има познал верния резултат.
Пак българска работа :-D
Да бе, българите виновни за световните конспирации!
Дават ти пари, дават ти задание, каквото искат. Ти луд ли ще си да откажеш? Или наивен, да кажеш ..."ама, чакай, това..."? И друг да прибере парите. Не, вината е в поръчителите, каквито и които да са!
hidrazin - майстор
jekasus написа:
...Пак българска работа :-D
Бинго!!! Печелиш :drinkers:
За съжаление не знам подробности, пък и човека едва ли ще ми каже нещо повече по понятни причини.
Поради същите и подобни причини няма да назова компанията и нейния клон у нас (със същото име е). :-D
Та в края на краищата не знам със сигурност каква част е изработена у нас и чия е идеята.
Но пък със сигурност имаме участие.
От мен толкоз.
P.S. Към kuger - никъде не съм казал че обвинявам нашите специалисти работещи там.
Разбира се че вината е в поръчителите и в този на който му е хрумнала подобна идея. Кой ли е той и с каква ли националност? :?
Майна...та му. Националност - Европейски съюз. :lol:
nikolov333 - майстор
..и ний сме дали нещо на света :idea: баш си е българска работа тая идея..аз досега не можех да си обясня как на Германец-а му е минало през акъла такава Бай Ганьо-вщина :?
stan73 - майстор
hidrazin написа:
Chefo77 написа:
...Демек ти си фалшифицирай показания, ....
За съжаление случайно научих нещо по случая. Може ли без нас? :lol:
Въпросния софтуер е доставен от Bosch. За тях пък софтуера е написан/доставен от голяма американска компания.
Интересното в случая е че тази голяма хамериканска компания има клон у нас където се пише софта за доста автомобили.
Не само за вагените а така също и за Рено, Нисан, Ситроен...
Още преди 7-8 години в нашия клон работеха над 300 инженери и софтуерни разработчици.
Та въпросния софтуер или поне част от него е разработен ...... къде???
Да видим дали има познал верния резултат. :lol:
В БГ, то е ясно. Да добавя само - те пишат софта за ECU също за Мерцедес и Биймър (може и за други, но поне за тези знам...). Всъщност почти всички марки автомобили ползват ECU от Бош. (даже и моята (макар, че има варианти със Сименс или Манети Марели (или както моят майстор ги нарича "Манети Умрели" (понеже горят като семки)...)
ivanovbg - майстор
Много преувеличавате и пишете глупости. Голяма част от работещите там са ни клиенти и. В България се правят фрагменти от софта, а се сглобява целия в Америката. Също така не се прави софт за двигателните компоти, а само за дисплеи, табла, климатроници и друга такава спомагателна апаратура като в повечето случаи се отнася за графичния дизайн.
DundyTheCroc - майстор
Моля ви се, стига с това колко бил добър 1.9 dci на Рено, няколко познати вече се опариха с него. Иначе 2.2 dci е здрав, понеже е съвместна разработка с Нисан, за база са взели нисанския 2.2 di, изхвърлили са скапаната бошовска помпа VP44 и са сложили common rail.
hidrazin - майстор
ivanovbg написа:
...Също така не се прави софт за двигателните компоти, а само за дисплеи, табла, климатроници и друга такава спомагателна апаратура ....
Еееее.... Че това дето мами на прегледите не е ли спомагателна апаратура бре? И без него колата може да върви.
Ти пък дали знаеш всичко което се прави там и какви фрагменти и от кой софт се правят там.... Едва ли.
ivanovbg - майстор
Знам, защото много си говоря с тях като идват. Нали се занимавам с електрониката, тунинг, табла и имобилайзери та живо ме интересува къде как и какво да мога да пипам на новите.
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: