• 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
stan73 написа:
Всъщност почти всички марки автомобили ползват ECU от Бош. (даже и моята (макар, че има варианти със Сименс или Манети Марели (или както моят майстор ги нарича "Манети Умрели" (понеже горят като семки)...)
Да кажеш на твоя майстор, че Манети Марели са съвсем съвсем читави като марка и общо взето няма да продължавам какво друго да му кажеш, че адаша ще се възмути (и с право)...
hidrazin - майстор
ivanovbg написа:
Знам, защото много си говоря с тях като идват...
Аха. И те ти дават седмичен отчет за това което са направили през седмицата. :)
:partyman:
Kirilpm - специалист
stoianov_n написа:
kuger написа:
Паля се щото, видиш ли, някой казал, че чул от някъде ... Плюете френското, щото немското е ..., виждате как се изкарват най-добрите, с лъжи.
Карах 2,2д от 2006 г., за возията нямам думи, отлична е. За ускорение си е умрял кон. Но пали от раз и върви още.
Сега съм с 1,9dci, другия оплют мотор, ами да ви кажа "гроздето е кисело"! Пушка е!
Като не сте на ясно, по-добре замълчете.
Хубу пушка, ама глей да не гръмне. :lol:
Със сигурност съм по наясно, от повечето тука....ама ще си замълча. :wink:
Аз за това вече не се опитвам да обясня на някой клиент че френската кола в дългосрочен план не е за България,всички много си ги обичат и се привързват към тях заради возията и комфорта осигурен за шофьора и пътниците,но малко от собствениците знаят каква блъскотия е ремонта и когато им кажеш че това не е кола ставаш лош.Не отричам че имат много безгрижни и държеливи двигатели,но имат някои които са откровени издънки,като това е оповестено от части и в сервзините им бюлетини,а за култовите им BSI модули не ми се говори.Имам двама близки приятели,които идват при мен и си правят предимно сами ремонт на колите,единия има Еspace другия Megane-Scenic и двамата ги мразят тези коли в червата и все след следващия ремонт ги продават.За мен като се почне от бързите връзки по горивопроводите,та стигнем до изчанчените буксички по колата цялата им идея е сбъркана,никаква ремонтопригодност,по-скоро има наличие на ремонтопригадност,ако някой не ми вярва да смени капачка и палец на бензиново рено епсейс второ поколение ако успее да ги намери къде са :lol:
А за дизелите 1.9 от тези години,които все още са си масови в България само ще кажа че като се обадя в моргите да търся глава,а това никак не е рядкост всеки път ме посрещат с въпроса,ох пак ли?
Junak - майстор
Аз мойто DI-D си го харесвам :)
kalpev - специалист
И аз моята си я карам с дваж по-голям кеф след тия спорове :supz: :rock: :supz: :rock:
stivemaster - майстор
Наздраве адашче :drinkers:

Фодр Маверик 2 - мотор 2.3, ГИ Ланди-Ренцо - 19лв. газ/165-170 км градско във Варна.Интересното е, че върви повече отколкото с 95,не съм наливал 98 или 100 за да сравнявам.Отговарям на басове тутакси .
toolegittoquit - майстор
stivemaster написа:
Интересното е, че върви повече отколкото с 95
Само ако е настроена перфектно. Читав газаджия иди намери.
Kirilpm - специалист
Читави газаджии има много,но вместо да си раздвижим трибуквеника и да се поразтърсим е по-лесно да ревем във форума и да търсим някой да ни каже как да си оправим газовото,та после да можем да се правим на специалисти и да се тупаме в гърдите колко много знаем и можем.Все още се чудя дали не ти се е изяснила причината,поради която на повечето газаджии не им се е занимавало с теб,да ти подскажа,не е нито заради марката на ГИ-то нито заради колата.
Chefo77 - майстор
stivemaster написа:
Наздраве адашче :drinkers:
Наздраве! Аз засядам пред чушкопека :lol: Без течности (не че иначе пия).
Тинки, във Варна майстори газаджии има. А и, предполагам, адаша не им стои на главите и да ги учи как да си вършат работата. Като знам аз как обичам да ми дават акъл когато работя, и като знам колко са докачливи автомонтьорите ... :wink:
stoianov_n - специалист
Chefo77 написа:
[ Като знам аз как обичам да ми дават акъл когато работя, и като знам колко са докачливи автомонтьорите ... :wink:
Айде пак, автомонтьорите виновни... :x
Каквито клиентите, такива и майсторите. :-D
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 154

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: