Всички имаме коли, нали ?
mario-borisov - специалист
На предното ми стъкло са се образували накакви прозрачни точки като мехури как да ги махна
:lol: :lol: :lol: Мога да си карам и с това. Моля дайте други идей
W123 - специалист
Няма да караш много.Сега са точици,после ще стант мехурчета.Лятото ще му се разкаже играта от жегата а зимата ще стане още по-зле.А зимата да сменяш джам е калпава работа.Посъбери някой лев и го сменяй.Тези точици са слабо място в стъклото вече,особенно ако е предно не си прави експерименти.Това е форум направи си сам но има някои работи които не се оправят.
Ве4е цяла година карам така и нищо му няма . А от какжо ли са се образували ?
boby - помощник
Определено ше имаш среща от трети вид с автоджамджия.Гарантирано.
boby написа:
Определено ше имаш среща от трети вид с автоджамджия.Гарантирано.

Какво ?
boby - помощник
Извинявай не съм искал да те обидя. "Близки срещи от трети вид" е филм на Спилбърг и става дума за среща на земляните с извънземни.
А терминът "среща от трети вид" означава,че е осъществен контак с извънземни при който се обменя информация: "ние земляните караме коли ....ааа ние ли ние фърчим с ей тези неща и сме от...абе оная звезда виждаш ли я? На следващата в дясно и си пристигнал."
Що ли ми трябваше такава игра на думи :?
Имай едно на ум при среща с катаджия,щот мое та изплющи за лоша видимост и :arrow: пак джамджията.
Ако пък год. техически си минал,значи са ти авери тия в пункта,да ама ако те спрат куки точно след преглед те горят.Повярвай ми бях свидетел на подобно нещо:след пункта стоеше патрулка и спираше произволно,проверяваха на известен ЛЕКАР от града аптечката му. Просто дебнеха пункта на СБА за нарушение. :idea:
А съм от малък "областен" град .......вече много малък
Още полицията неми е правила проблем за мехурите
plamenhar - специалист
Това са мехури между пластовете.Няма оправяне.По добре го смени
за да не стане в най неочаквания момент.Обикновено така става.

Тема "Точки на стъклото" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: