• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
enigma7 - помощник
Имам няколко одрасквания по броните на колата(Вектра В).Не смятам че е нужно да ги давам на бояджия за цялостно пребоядисване,затова искам да знам дали мога сам да направя нещо по въпроса? Най-големия ми проблем е да намеря готов спрей тъмносив металик. :? При това в Пловдив. :? :? :-D Някой може ли да ме ориентира съществуват ли такива спрейове...дали ги има в Пловдив и как става целия процес...? Благодаря ви предварително.
detelin - специалист
спреи ще намериш ама си купи има един спреи нещо ,като грунд за пласмаса преди боята ,иначе рискуваш след време да се окурущти самата боя ама как се казваше :? питаи в магазините за бой и химикали
виж в " Маркита " - там имаше спрейчета..." космос лак "
на мен ми ги бяха препоръчали като по-евтини
а иначе ако имаш време попитай на:
1. Ген. Данаил Николаев, там имаше магазин за бои, правеха и на място, ако не е оригиналната ( влизане от Руски , на 100м гледай в ляво )
2. с/у иконома на ъгъла с Руски
enigma7 - помощник
Благодаря ви много !!!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
В Русе има, в Пловдив не може да няма.... в магазин за автобои, по номера на шасито на колата, с коефициент остаряване ти приготвят точно същия цвят. И ти го пъхат във флакона. Не се занимавай с космосите, мноооого са далече от каквото и да било свързано с боядисване. И за графити не стават. Просто са на всеки ъгъл.
rusev - специалист
Трябва да стоим по-далеч от тези ъгли, че след Космос лак мног цапат. :)
Takezo Sensey - модератор
Така наречения грунд мисля че се казва , ШПРИЦ КИТ ...чул съм нещо че го има и на спрей :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Еми да, шприцва се. Демек се пръска :-D .
rusev - специалист
Шприц кит-а е като нормалния кит само дето е течен и се използва за запълване на съвсем малки неравности или за основа.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Като нормалния кит. Ми нали е кит! Разликата е именно във шприцването. Заради което е фин и рядък.
  • 1
  • 2

Тема "Как да си боядисам бронята?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: