Всички имаме коли, нали ?
докера - специалист
Сдобих се със стоманени джанти от 405-ца и искам да ги обновя и да ги сложа на СУтиенчо . Пробвах да сваля боята с телени дискове и ъглошлайф , но е убийство , а и четките не влизат навсякъде . Пробвах и с Терминатор - ефекта също е незадоволителен .
Та затова реших да ги дам на пескоструйно почистване , но идея си нямам къде във Варна извършват такава услуга .
Промишлени пескоструи знам , че има на няколко места - Корабостроителния , Лъджата , Проджеко , но на мен ми трябва нещо по-малко . Знам , че има пескоструи , подобни на аерографи , но къде има такива - не знам .
Който знае нещо по въпроса , моля да помага !
Последна промяна от докера на вт юли 29, 2008 8:32 pm, променено общо 1 път.
докера - специалист
Намерих пескоструй и вече са изчистени 8)
За тези които се интересуват - Фирмата се казва " Мадара" и се намира в бившия Район 3 или ЖБ-цех /където правеха плаващите работилници/ на Корабостроителния . Тръгва се в посока базата на "Петрол" . След железния мост над малкия канал се влиза в първата възможна отбивка в ляво /на 200-300м. от моста/. Там има паркинг и портал с табела "Корабно машиностроене" . На портала питайте за фирмата и те ще Ви упътят .
Добре е предварително да се обадите на GSM 0899 939 414 - Христо , за да се уговорите кога да отидете , защото не винаги бластират , а се стремят да комбинират тяхната работа с Вашата.
Моите ги дадох , изчаках 15-тина минути и си ги взех .
За стоманени джанти цената е 5лв на брой .

Тема "Към варненци-пескоструй/бластиране/ на джанти-къде?-Намерих!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: