Всички имаме коли, нали ?
masterval - майстор
Днес видях много специално изпълнение на една много спец.кола.
Номерът е покрит с нещо като фолио, мръднеш ли малко, не се разчита нито една буква или цифра, всичко става, все едно отгоре има паус, но непрозрачен.
Това явно е като отговор на заплахата да бъдем глобявани, ако номерът (т.н.регистрационна табела) е "мръсен" :? :? :?
Как да си направя такъв томер и аз?
Предполагам, че когато колата е в движение табелата не може да се види или заснеме :?
peshev-ko - специалист
Чувал съм,че пръскат номера с безцветен нитроцелулозен лак и на камерите не се разчитал номера... :?
Spokoiniq - майстор
Tова е една С-класа 9898 срещу Интерпред :-D За тънък плексиглас става въпрос, идейката не знам дали действа срещу светкавици, но под ъгъл макар и малък, нищо не се вижда.
крум - специалист
В америка продават такова фолио за залепяне на номера. Номерът не се разчита от високо, т.е. от камерите.
Spassow_lbg - специалист
аз видях днес пред балканстар един CL и отпред и отзад имаше такъв плексиглас
masterval - майстор
Днес видях едно Порше без таван, явно не му стигат парите за цяло. Та номерът му беше шестцифрен. Та се сетих за един такъв, виж долу.
:-D :-D :-D Този никакво фолио няма да бу помогне, не са много такива коли, а и най-тъпичкото ченге може да запомни една цифра :-D :-D :-D .
Лошото ще започне, когато почнат да си купуват с различни цифри...

Прикачен файл

IMGP3925.JPG
IMGP3925.JPG (151.65 KиБ) Видяна 6761 пъти
bisplus - специалист
Малко си личат корекциите, иначе е добър опит.
rendo - специалист
Пояснение 6 цифрените номера са на военните автомобили и те са със следния вид

ВА123456КТ
Spokoiniq - майстор
Не се изказвайте неподготвени, не е фотошоп, тоя Ролс идва редовно при нас на Летището, а преди две седмици се разминах поне с 3 коли с 6 цифрени номера на път за гръцката граница.Виждал съм и S-класа, две поршета, едно Мазерати .Тия номера нямат последни букви и се събират на стандартна табела.

Тема "За Номерата на автомобила" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: