Всички имаме коли, нали ?
spro - специалист
Колеги,
Дали някой може да ми каже магазинче от където да си закупя хубаво наливно масло полу или синтетика-марка?
sek.1 - специалист
Във всеки специализиран център за смяна на масла имат поне три четири марки наливни масла в различен ценови и качествен клас .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Къде си бе, слънчце?
sek.1 - специалист
Колега поне кажи за кой град става въпрос :?:
spro - специалист
Моля да ме прощавате за София става дума, просто се напатих от некачествени масла, и реших вече да си купувам наливно-поне да пробвам как е-инак карам сравнително нов автомобил 2001г.
Последна промяна от spro на пет яну 23, 2009 4:10 pm, променено общо 1 път.
sek.1 - специалист
Аз знам поне три места в района на жк Дианабад № 1 срщу КАТ зад бензиностанцията на Лукоил това е магазин и център за смяна на масла. № 2 Срещу № 1 има склад за масла и греси. № 3 Като завиеш от Дървеница посока Младост на около триста метра от дясно има голям център за смяна на масла.
spro - специалист
Според вас дали маслата са с добри показатели?
Защо питам?
Помолих един приятел да ми донесе масло Шел, но от Германия-след като го сипах в колата - е направо убийствена разлика усетих от това което съм взимал от БГ. Оказа се че повечето масла при нас са да кажем втора употреба на света-и за жалост ми го каза човек в бизнеса с масла.
Takezo Sensey - модератор
spro написа:
Оказа се че повечето масла при нас са да кажем втора употреба на света-и за жалост ми го каза човек в бизнеса с масла.
В този ред на мисли , кое НЕ Е у нас - няма такова . Всичко е ,.....
shotik - майстор
За автомобилите на фирмата към която работя,в последните няколко години купуват масла от фирмен представител на швейцарски масла ,намиращ се на бул "Андрей Ляпчев" свързващ Дървеница с Младост.От Дървеница като се пътува към Младост има разни сервизи и други обекти /несъм ходил лично/ там трябва да търсиш. Доволни са от качеството и цената,но колко е цената незнам,защото имало различни масла с различни цени.Вероятно другия месец ще ги търся.
Чаро - Акълия
spro написа:
... просто се напатих от некачествени масла...
В какво точно се изразява патилото?
Виж в книжката (ако има такава) на Хавтомобила, какво масло му предписват. От тук трябва да тръгнеш....
Аз съм много доволен от бутилираното Лики Моли. А Елф със същия вискозитет кара повдигачите да клопат дълго време след старт. Колата е стар фолксваген. Реното пее с Елф (то си е за Рено)

Тема "Наливно масло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: