• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
panalov - специалист
Тапицерията на тавана на колата ми се е разлепила .Дайте идея как може да се залепи или трябва да се сваля кората и да се претапицира цялата на ново .
Разлепила се е от към шибедаха

Прикачен файл

25022009-001.jpg
25022009-001.jpg (103.25 KиБ) Видяна 10872 пъти
plamen6100 - специалист
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=82410 и успех колега, и на мен на пролет ми предстои същата операция :) - дори и плат сам си купил вече хахаха
montoya - майстор
Плата е с тънък слой дунапрен, който от годините се е спекъл и е заприличал на сухар. Май няма лепило дето да хване докато тоя сухар е там.
На мен с автотапицерски плат ми излезе 90лв. 30 плата, 30 лепилото и 30 майстора, щото първия опит не успях да улуча лепилото и нема ти разправям от тая вафлена кора как се чисти спекъл Хелметекс.
BREAKER - специалист
Разлепват се и се скапват тавани които са били замърсени преди покупка от клиент(ТИ,АЗ,ТОЙ).Автоджамбазите почистват тавана с разни препарати ,които разлепват тавана и нищо вече не може да го направи да изглежда както по-преди(преди вноса),и през времето от почистването до покупката той не се скапва!Скапва се след известно време(2-3 сезона след като е продадена),и..............така!!! :shock:
panalov - специалист
montoya,
какво лепило използва?
Видяло се е ,че ще се претапицира целия.Благодарско :wink: :wink: :wink:
velsi - Почетен майстор
Използва се Хелметекс. Аз скоро претапицирах корите на вратите.
panalov - специалист
Това лепило дали издържа на висока температура че лятото е яко жеги.Дали го има в по-големи разфасовки че в нета попадам само на канцеларска расфасовка.
Последна промяна от panalov на ср мар 11, 2009 3:36 pm, променено общо 1 път.
Takezo Sensey - модератор
Има подобно лепило на спрей :idea:

По лесно е за нанасяне :wink:
velsi - Почетен майстор
Хелметекс в най-различни разфасовки можеш да намериш под марката "Прома". Има даже в баки.
panalov - специалист
Абе на Прома вече Хелметекс ли му викат :lol: :lol: :lol:
Верно, звучи по американско. :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Тапицерия на таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: