Всички имаме коли, нали ?
shotik - майстор
Колеги,нямам радио в колата,не ми се слага и съм виждал в някой от форумите ,които посещавам ,кутия пригодена за монтаж вместо радиото и да се ползва като малко чекмедже ,излизащо напред за различни неща.
Днес няколко часа търсих ,обаждах се в магазин "Жар",защото мислех ,че там пишеше да се търси,но нямали такава кутия.Незнам под какво име да я търся ,затова ,ако някой от вас знае,моля да напише тук,цената беше 16 лв.
тонито - специалист
shotik написа:
Колеги,нямам радио в колата,не ми се слага .
:?
shotik - майстор
тонито написа:
shotik написа:
Колеги,нямам радио в колата,не ми се слага .
:?
Защо ти е чудно че не искам радио?Само диви западни музики ,чалги и др. за които на младите може да се харесват,но за мен на 58 г не ми допадат,или постоянните полемики кой какво заграбил,кого не му помогнали и др.,политически приказки не ми се слушат.Не пътувам надалече ,че да търся касетки или дискове да слушам педварително записани и скоро омръзващи песни.Предпочитам още едно местенце,където да си сложа неща за писане или атлас на страната и др.
Ето какво търся

Изображение
Стефан - майстор
Младите трудно ще те разберат, докато не дойдат на нашите години :?
glupak - специалист
По компютърните магазини има подобни неща, но за размерите не зная... На снимката личи,че чекмеджето е за чаша, можеби с подгряване..
tarlyo - специалист
Чекмеджето е за вграждане на мястото на СД-то в компютърна кутия- 147 х 40мм.
Обърни внимание на молексите, не се лъжи по запалката. А ако намериш, пиши къде, защото и мен ме заинтересува.

Името под което ще го търсиш е:

5.25" Drive Bay Kits Xray A2021

Оп, намерих го: http://www.stantek.com/index.php?t=item ... type=Other

Тема "кутия вместо авторадио" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: