• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
somaher - помощник
Здравейте имам тази паста от дълго време та може ли да ми кажете нещо повече за нея

Изображение
Изображение
Изображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Отвори и помириши. Моля.
somaher - помощник
n_a написа:
Отвори и помириши. Моля.
има мирис подобен на разредител
25th Hour - специалист
Какво искаш да правиш за да ти кажем как е най- добре. Според мен тая паста е седяла доста и не знам дали изобщо става за нещо.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Защото и аз имам една такава антично изглеждаща кутийка. Мирише на терпентин и не става за полиране. Нооо си мисля, че назима може да си намажа коленете с нея.
Сегашните (бързодействащи) са на силиконова основа, не повреждат покритието и буквално без втриване (яко търкане) си вършат работата
svetliopi44 - Чирак...
От това нищо не става
На времето баща ми се опита да си лъсне Фиата с такава ама само размазва и ефекта е за около 1 час :)
Ако не се лъжа беше Чешка или Полска ..
somaher - помощник
svetliopi44 написа:
От това нищо не става
На времето баща ми се опита да си лъсне Фиата с такава ама само размазва и ефекта е за около 1 час :)
Ако не се лъжа беше Чешка или Полска ..
полска е
somaher - помощник
25th Hour написа:
Какво искаш да правиш за да ти кажем как е най- добре. Според мен тая паста е седяла доста и не знам дали изобщо става за нещо.
по мотора има леки драскотини и искам да ги залича
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Бе не става бе :wink: .
Вземи си от магазина за автобои малко шлайфпаста. Истинска.
По принцип е в големи разфасофки, за профи употреба, но в магазина от който пазарувам отливат "за петлева". Лъжа кат дърт циганин. За 5 лева момчетата направо ми изшлайфаха/полираха съсипания калник на служебната кола....
25th Hour - специалист
Ако си обичаш колата и искаш да имаш хубав ефект си купи на 3М. Продават и малки разфасовки. Така ще си сигурен че купуваш качествен продукт, че ще имаш ефект от него и че боята ти / или лака по скоро/ няма да замине. Вярно струва повече от костенурки и други измислени пасти, но пък всичко друго е предимство. В Практикер видях полир машина за 30 лева. Аматьорска е и върти малко бързо, но за тая работа става и цената и е 30 лева, което е прилично.

Търкането на ръка е хамалогия със съмнителен и краткотраен ефект, особенно при по захабени покрития.

При всички случай пази улътненията че падне ли върху тях и изсъхне остават бели и няма измиване.

Относно полир пастата когато купуваш се консултирай дали финишираш с нея / дали полираш/ или ще махаш изгорял слой / нещо като абразив е пастата- много по фин естествено/. Има доста видове за различни цели, но това е фирмата и тая е технологията със сигурност...
  • 1
  • 2

Тема "паста" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: