• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
gorgidanchev - специалист
Попадна ми една аларма за автамобил.Втора употреба.Искам сам да я поставя но не мога да разбера модела.Майсторите които са я поставяли са махнали лепенките.Някой може ли да даде инфо.

Прикачен файл

Изображение0115.jpg
Изображение0115.jpg (47.96 KиБ) Видяна 4763 пъти

Прикачен файл

Изображение0113.jpg
Изображение0113.jpg (45.56 KиБ) Видяна 4764 пъти

Прикачен файл

Изображение0112.jpg
Изображение0112.jpg (61.36 KиБ) Видяна 4765 пъти

Прикачен файл

Изображение0116.jpg
Изображение0116.jpg (43.47 KиБ) Видяна 4766 пъти

Прикачен файл

Изображение0111.jpg
Изображение0111.jpg (74.72 KиБ) Видяна 4766 пъти
disem - специалист
SUN I e алармата. Или разновидност на този модел. Какво те интересува за нея?
Упътване,промяна на режима и др. Производителя...в момента е на някакъв режим...само писуква три пъти.Има изводи за централно заключване.Как да ги свържа.Досега не е ползвано.
disem - специалист
Пиукване 3 пъти при включване означава че има отворена врата/капак. Т.е. има постоянна маса на извода door/hood или pin. Не знам как е наименуван при теб. При отворена врата алармата не минава в режим охрана.
Все писука...Редува 3 ,2 писуквания.Странно нещо :?
ditronix - специалист
А бе според мен не е SUN I,ама пък и не мога да кажа каква е.Не може ли по-свестни снимки на куплунга с проводниците и на този на платката?Нама ли никаква маркировка на изводите на платката?
Има описано за изводите кой за къде на но е под буксата отдоло.Едвам са ечете.Изводите са ми ясни.Има четири отрязани кабела...пише-BRE,PIN,DOOR-,BE-CALL.Явно е работила без тия отрязаните.Интередува ме кой за какво е :?
laary - специалист
gorgidanchev написа:
Има описано за изводите кой за къде на но е под буксата отдоло.Едвам са ечете.Изводите са ми ясни.Има четири отрязани кабела...пише-BRE,PIN,DOOR-,BE-CALL.Явно е работила без тия отрязаните.Интередува ме кой за какво е :?
Описание за SUN 1 и схема на свързване
http://www.autoelectric.ru/autoalarm/sun-i/m100.htm
Колеги не е така.Описвам от дясно на ляво проводниците...кафяв,червен,кафяв,розов,зелен,жълт,бял,син,кафявочерен,бялочерен,оранжев,черен.
  • 1
  • 2

Тема "АВТОАЛАРМА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: