Всички имаме коли, нали ?

Най-съм доволен от:

2%
Shell
1
15%
OMV
7
9%
Petrol
4
13%
Pompetrol
6
22%
ECO
10
26%
Lukoil
12
13%
Друга
6

Общо гласове: 46

MIRO_073 - майстор
Здравейте

Пускам тази тема защото в последно време каквото и да сложа в колата нищо сякаш не и приляга. Преди караш само Shell и бях много доволен. Имах Поло на газ и с газта на Shell беше най-добре. С него съм зареждал газ и на OMV-едвам съм тръгвал от бензиностанцията :shock: От 6-7 години карам на бензин (Рено Сценик). Shell-а не бива МНОГО ГОРИ, OMW съм с едно на ум от газта, Petrol и Lukoil-неутрален, ECO сякаш най-пасна и наистина дава икономий (6,1/100 ми направи по метода пълно-пълно, а под 7 извън градско не беше падала). Много чета из форумите хвалят Rompetrol, ама нямам наблюдения. А Вие?
Kumay - майстор
Отбелязах Еко, но май там вкарват най-много газ в бутилката! При максимално 28 литра са ми слагали 35!!! И не са ме лъгали - наистина минах километрите за 35 литра! И въпреки скандалите, които съм правил на управителя на бензиностанцията - пак го правят!
Затова вече казвам колко литра искам! :wink:
шоп - майстор
Хубава тема!
малко ми прилича на маркетингово проучване :-)))

Смятам, че допитването не трябва да е от коя верига бензностанции зареждате, а от коя страна идва крекинга.

В БГ горивата идват основно от 4 рафинерии: Гърция, Австрия, Румъния и България.

Има много инфо по темата, но предполагам и всеки има и собствени наблюдения.
MIRO_073 - майстор
шоп написа:
Хубава тема!
малко ми прилича на маркетингово проучване :-)))

Смятам, че допитването не трябва да е от коя верига бензностанции зареждате, а от коя страна идва крекинга.

В БГ горивата идват основно от 4 рафинерии: Гърция, Австрия, Румъния и България.

Има много инфо по темата, но предполагам и всеки има и собствени наблюдения.
Те тия "лъвски" вериги дето съм ги написал отдавна знаят къде са на пазара, че мене ще чакат за анкета :lol: и плюс това намам нищо общо с търговията на петрол :lol: Които иска да не отговаря. Негово право.
thinkpad - майстор
Бензин сипвам от Лукойл, въпреки че познати са казвали, че от Ромпетрол горивото било по-добро.
MIRO_073 - майстор
MIRO_073 написа:
Те тия "лъвски" вериги дето съм ги написал отдавна знаят къде са на пазара, че мене ще чакат за анкета :lol: и плюс това намам нищо общо с търговията на петрол :lol: Които иска да не отговаря. Негово право.
http://www.capital.bg/shimg/oo_2102093.jpg
http://www.investor.bg/novini-i-analizi ... -g,122942/

Доказателства-те са публична информация тези данни :-D
iavor - специалист
Зареждам най вече на Лукойл.
Никога на Петрол, откакто ми заредиха 42 литра газ при положение,че бутилката ми е 40 л. и не събира повече от 32-34 литра.
VLADO66 - майстор
От около 4 год. само от Еко.Доволен съм и нямам проблеми.Преди това зареждах от ОМВ докато не ми сипаха една боза.Проблема с веригите е че доста от тях са на франчайз-ако имаш бензиностанция и 60000лв. капитал мигом ставаш лачена бензиностанция и си разиграваш коня.
stiv1961 - майстор
Миро, Pompetrol няма :) може би визираш Ромпетрол. Моята бензиностанция ,,Зара" я няма в анкетата, но най съм доволен от тях.
SEV - специалист
Имам един Пасат от далечната 94,с двигател 1,6 TDI,гори всичко-олио,отработено масло,трансформаторно масло,олио от фритюрници,всичко,само нафта не е помирисвал :-D .Карам го вече 4-5 години и около 100 000 км.,няма му нищо,засега.Изкарал си е парите няколко пъти,направи ремонт на апартамента,на вилата,сега баща ми го ползва за новия строеж,винаги е пълен и със закачено ремарке.

"Джипката" зареждам от където падне(дизел),никога не ми е правило впечатление относно вървеж,разход и др.

Мотора само 100 октана от ОМВ,с друго не му е добре.Все пак тези 200 коня трбва да лапат силна мандж, за да бягат.

Тема "С какво гориво карате?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: