• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
mario-borisov - специалист
здравеите може ли да ми препоръчате някакъв силикон за гуми? да не е вреден за гумите и ако може да ми кажете от каде да го купя и колко струва горе-долу
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Може ли да ми кажеш какво е това силикон за гуми. Кои гуми и какво се очаква от него.
това е препарат за почистване (миене) на автомобилни гуми
ebahti - майстор
:prayer: с вОда не става ли??? или с неква ефтина пръскалка за джамове........ :idea:
става но не много хубаво. този препарат го използжат по ажтомижките и като измият гумите снего лъщят
25th Hour - специалист
Прост течен парафин е това и го има в железарийте.

Според мен пари на вятъра......

Имаше и някакви силикони, но ефекта е .....
stefan_gb - специалист
Автоджамбазите неизползват силикон а някаква агресивна химия с която не мият гумите а просто ги намазват и те почерняват - потъмняват и така изглеждат по запазени.Незнам какво е химичното съединение не ми казаха :? но съм го виждал с очите си понеже имам познат автомобилен хаидут :lol:
ebahti - майстор
обикновен шпрей за авт. табла.... :idea:
Mc Queen - специалист
Виждал съм на пазара за коли в Димитровград да ги мажат с черна вакса за обувки. ( или е нещо подобно )
Но, това лустро на гумите ще го имаш до първия гьол с кал
nikivd - специалист
Точно така се казва - течен силикон за гуми. Има ги във всеки магазин за авто козметика. Първо миеш гумите, изчакваш да изсъхнат и мажеш. Стават кат нови и се запазват от слънцето. Има и ги под формата на пяна. И най-важното , не се лепи прах.
  • 1
  • 2

Тема "Силикон за гуми" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: