Всички имаме коли, нали ?
Dewalt - специалист
Колеги препоръчайте някой безотказен антирадар,че ми писна да ги храня тия гадове,а нали времето не достига трябва да се бърза.Не търся нещо за 20 лв което само да ми стои като паметник на таблото.
disem - специалист
Аз имам това - http://www.kolko.bg/bg/cobra-xrs-9930-r ... /p/1136363

Доволен съм, но не го ползвам често защото рядко излизам от града. Ако не намериш нещо друго, даже съм готов да договаряме нещо.
Dewalt - специалист
Благодаря колеги
Първото като че по ми допада макар че бих чул цена и за второто
disem - специалист
150 лв. мисля че е справедлива цена. :roll:
Dewalt - специалист
Разбрах.
Ще поразгледам още обаче.
При интерес ще ти пиша на ЛС.
Dewalt - специалист
Някакъв линк с по подробна информация или нещо тествано ще споделиш ли?
Takezo Sensey - модератор
Руските машинки за по 25-35 лв. вършат същата работа - вЕрвай ми !
ЧефоС - специалист
Имам детектор от около 15 г. Тогава вършеше някаква работа. Не зная Вашите как действат, но моя писка на всяко място, където има излъчване на сигнал - клетки на телефони, болници, полиция, и т.н. През последните години ми стои като паметник на таблото, по навик, но не му обръщам внимание. Просто вече се стремя да спазвам всякакви правила за движение по пътищата. Екстремното каране води до много рискови ситуации, преразход на гориво, заплаха за останалите участници в движението, и т.н.

Затова, карайте разумно. Не предизвиквайте съдбата, и не бързайте към онова място, от което няма връщане назад. Нищо няма да спечелите с няколко секунди по-бързо пристигане до крайната точка.
сола 180 - специалист
ЧефоС не зная да ли си "Оня" заядливия или само се правиш ама пак си в грешка.И аз имам такъв от 30 лв и наистина пищи на много места ама явно или не чуваш петела или не внимаваш в час.Много осезаемо се усеща кога сигнала е от полицейски радар.

Както и да е аз съм много доволен и ми е спестил бая парици.И за да бъда пич ще си призная, че веднъж ме изпръщяха до Бургас ама ме стрелнаха, радара изпищя ама уви.Актче, за радост само 20 лв.Не го платих беше преди промените в КАТ.
inspo - майстор
Полицаите отдавна са му хванали цаката на антирадара.
Седят си кротко пред патрулката и чакат някой засилен да им се мерне на хоризонта, а радара е изключен . Като видят камикадзето включват радара и в повечето случаи антирадара изпищява в последният момент, колкото да предупреди, че слънчогледа ще ти намигне :-D

Имам телефон с GPS, на всяка камера приятно женско гласче ми оповестява за нея.Предупреждава и за ограниченията в скоростта, стоянките на катаджиите и др. Както каза колегата по горе - трябва подходящо устройство, а софтуер има колкото иска човек.
Ето GPS секцията на форум за смартфони и мобилни устройства
http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.php?f=54

Тема "Антирадар" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: