• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
Всички имаме коли, нали ?
aiako - специалист
Понеже тук ми се струва най-безпристрастно ще ви запитам ?
Търся си комби, удобно за центъра на София и носене на тежко от време на време, много тежко.
Мисля си за Лагуна 1
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=819ec9
Волво 850
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=819ec9
и астра комби но нямам време да отида да видя някоя.

В момента имам клио 1 и постоянно го карам с пуснати седалки от липса на място... пък така не могат да се возят 4 човека... драма.

Много се колебая между всякакви комбита ... някакви съвети да дадете.До към 2000 лв, с гас от София
VLADO66 - майстор
И двете са неподходящи-лагуната е пословична с ел.проблеми и е в края на ресурса си.Волвото пък ептен-тия километри са смях в залата,а ако отидеш на Симеон за някоя част,ще се гръмнеш като ти извадят брадвата изпод тезгяха.
galin56 - специалист
Стари са, но за тия пари толкова. От мен пък глас за лагуната. Карах до преди 2 години Рено Меган класик 98г. Страхотна кола. Имаше климатик, и много запазен салон, тип като на лагуната. Всичките ми проблеми за 4-5г. докато я карах бяха смяната на ролките и ремъците, един тампон на двигателя(ако това се водят проблеми) и една, единствена авария с имобилайзера. Блокира в един много неподходящ момент. Рестартираха ми го за 30лв, но неудобството на момента беше..... Така, че с Лагуната няма да сгрешиш.
kuger - майстор
Карам Лагуна `95 набор, с най-оплютия мотор, 2,2Д. Съвсем не съм съгласен, че е проблемна от към ел инсталация. Показаната на обявата е Лагуна 1, фаза 1. Моя съвет е да се ориентираш към Лагуна 1, фаза 2, фейслифта.
Глас за!
hidrazin - майстор
Човека иска комби дето да го товари тежко, много тежко. Френските близалки не стават на материал.
:partyman:
aiako - специалист
Чудя се здраво, а нямам време. Волвото ми харесва с ги е , няма ръжда... частите са х2.
Лагуната отзаде мисля че е на тросион, от германия е ...т.е. ражда все ще излезе ... забравих да погледна. Ще отида утре и едно опелче да видя, е ще ми се запали главата....
kuger - майстор
Моята Гуна си носи 450 кг и си пее. За много тежко миниван, или камионче.
SEV - специалист
Реното с този торсион е много неподходящо,волвото има исключително скъпи части.
Аз бих ти предложил пасат Б3 или Б4 1,8моноинжекция или 1,9 ТДИ
caribi - специалист
В3 -1,9 ТД , 75 коняя , комби ! Е те такова купих от Германия 2004, продадох го 2011 и още съжалявам #-o седем години не е помирисал гараж и за 1 час, беше без ГРАМ ръжда когато го продадох. Само евтина нафта, 120 л резервоар!!! с който обикалях цяла Бългрия без зареждане :prayer:
kuger - майстор
SEV написа:
Реното с този торсион е много неподходящо,волвото има исключително скъпи части.
Аз бих ти предложил пасат Б3 или Б4 1,8моноинжекция или 1,9 ТДИ
Виж, за торсиона съм съгласен, късах.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Тема "Избор на комби" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: