• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20
Всички имаме коли, нали ?
masteradmin - майстор
Какви гуми ползвате ?
Аз си купих всесезонни миналото лято и съм много доволен. А жената за голфа си взе нови зимни гуми 24 лева беше да и сложат зимните, а сега още 24 и да и върнат летните . Егати :?:
Стефан - майстор
Най-добре е да си купите 5 джанти. Така няма да си налага да сменяте летни и зимни гуми с едни и същи джанти.
А още по-добре е, ако гумите се пълнят с азот. И обезателно да се поставят зелени капачки на вентилите. За индикация на азота.
velsi - Почетен майстор
Хмм. Аз доколкото съм чувал няма такова животно всесезонна гума. Ти как позна, че твоите са такива?
masteradmin - майстор
Вулканизаторите ми ги продадоха. То това зависи от шарката по скоро. Или нещо такова. Просто сметнах че ако жената си смени още ведня зимните и летните гуми. Таман ще плати колкото струваха мойте като нови. Има ли смисъл за градски условия ?
velsi - Почетен майстор
Аз си карам вече 2 години със зимните гуми. Мисля, че за градски условия (разбирай малко километри) няма смисъл от летни гуми. Самите летни гуми също се развалят от стоене (през зимата) втвърдяват се и накрая излиза, че напразно са дадени пари за тях. Иначе за всесезонните гуми (че няма такива) знам от познат гумаджия. Популяената заблуда M+S всъщност означава съвсем друго нещо.
masteradmin - майстор
Сега не се чувствам достатъчно компетентен, но утре ще отскоча до вулканизаторите и пак ще поспорим :)
Стефан - майстор
И аз съм готов да споря на тема автомобили. Хоби ми е!
velsi - Почетен майстор
Стефан написа:
И аз съм готов да споря на тема автомобили. Хоби ми е!
Кое? Споренето ли? :lol:
velsi - Почетен майстор
velsi написа:
Аз си карам вече 2 години със зимните гуми. Мисля, че за градски условия (разбирай малко километри) няма смисъл от летни гуми. Самите летни гуми също се развалят от стоене (през зимата) втвърдяват се и накрая излиза, че напразно са дадени пари за тях. Иначе за всесезонните гуми (че няма такива) знам от познат гумаджия. Популяената заблуда M+S всъщност означава съвсем друго нещо.
Сега като се поразрових видях, че има гуми, които се водят всесезонни. Но обясняват, че това е компромис със сигурността, особено през зимата.
KIBRIT - специалист
Карам Рено 19 , и имам 4 летни гуми "Debica" с джанти +4 зимни гуми "Debica",и те с джанти !
Както казва velsi,не може да се прави компромис !
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20

Тема "Какви гуми ползвате ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: