• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
eurogas - специалист
Един интересен проект BMW М5 V10 на газ !http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/bm ... s-agu.html :)
torbalan - Дървен философ
не успя да ми стане интересен тоя проект.....

нито имам толкова пари, че да купя БМВ, нито пък ако имах парите щях да ги хвърля за БМВ...
още по-малко пък ме влече газта, като гориво...
marto - специалист
М5 е уникална кола!!!
Без значение дали е модел Е28 от 1984г
или модел F10 от 2011г
BMW M5 държи рекорда за най-бърз сериен СЕДАН на планетата вече 27години!!!!
(Който и Панамерата на Порше не можа да счупи)
Е28
Изображение
Изображение

F10
Изображение
маречков - специалист
Ееее, ама че си черноглед. Тя тая газ не е турена в Перник. Пожелавам на всеки да може да си го позволи. То тогава любовта към марката идва от самосебеси :lol:, по аналогия с курвите :yawinkle:

Марто, оправи тея снимки, че.............. :wink:
marto - специалист
Незнам как да слагам малка снимка в темата и при клик да се уголемява.. :?
eurogas - специалист
Целта е да се покажат възможностите на алтернативното гориво, което е значително по-чисто от бензина и дизела, а в същото време може да произведе по-голяма мощност и да предложи по-висок въртящ момент, ето още един подобен проект http://www.automedia.bg/read/2246.html
Немците отскора започнаха да си газифицират колите, за тях това е нещо съвсем ново и имат нужда от такива демонстрации на възможностите на алтернативните горива, лошата новина за нас е че колкото повече се газифицират по света, толкова по-малко пропан-бутан ще остава за нас, тази зима виждате как високото световно потребление се отразява върху цената на пропан-бутана. :)
25th Hour - специалист
[quote="marto"]М5 е уникална кола!!!
Без значение дали е модел Е28 от 1984г
или модел F10 от 2011г
BMW M5 държи рекорда за най-бърз сериен СЕДАН на планетата вече 27години!!!!
(Който и Панамерата на Порше не можа да счупи)

Колега успокой се малко. :weedman: Супер кола е, но почти до 2000 година най- бързия сериен седан е Омега...
маречков - специалист
25th Hour написа:
Колега успокой се малко. :weedman: Супер кола е, но почти до 2000 година най- бързия сериен седан е Омега...
Те добре че слагат серийно ограничители на скоростта на тея дето ги коментираме по горе :lol: , че .... :-D
n.yaneff82 - специалист
Te тея ограничители се махат :-D аз съм я правил тази гимнастика и то без да искам
маречков - специалист
n.yaneff82 написа:
Te тея ограничители се махат :-D аз съм я правил тази гимнастика и то без да искам
И аз, ама исках :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Един интересен проект BMW М5 V10 на газ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: