Всички имаме коли, нали ?
vessselinov - специалист
Дистанционното на алармата ми се предаде и търся друго такова ако някой има останало(излишно) работещо - да ми го препрограмират. По принцип майсторите отказват да правят каквото и да е по тези аларми веднага предлагат да я сменят с нова - нямало информация за тях .... бля бля... та ако някой са му я сменили или не работи а му е останало дистанционно моля да се свърже с мен. Прилагам снимка на дистанционното.

Прикачен файл

GT111.jpg
GT111.jpg (7.59 KиБ) Видяна 3229 пъти
Ivo_Dinkov - специалист
Има много, ама мнооого, изписано за тази аларма в Ауди- форума.
Ще го обобщя до следните стъпки, макар и в кръга на шегата:
-сваля се масовата клема на акумулатора
- маха се модула на алармата
- орязват се всички кабели на алармата
- радваш се на живота

Иначе сериозно- практиката е показала, че хората живеят по- шастливо :rock: след като се оттърват от тази аларма- проблемна е като нова, а представи си като са и се понапукали пистите и спойките по платката и се е окислило тук- там :partyman:
За 100 лв ще се сдобиеш с нова БГ от типа Сатурн М6.

П.С. ако си с Пасат Б5 или Б5.5 или Ауди А4 Б5, предполагам и сега береш ядове с комфорт модула на централното.
vessselinov - специалист
Не съм имал проблеми с алармата. И друг път ми се е случвало алармата да си губи дистанционното но се програмира лесно. Сега от много изпускане вече има проблем с потенциометъра - променя си честотата на излъчване и затова е нужно друго. За нова аларма ясно е работата но пасата е B3 и не мисля че ще инвестирам в нова аларма.
Nimi - специалист
бе не е точно потенциометър ма както и да е. Продават се по магазините.

Тема "Дистанционно за италианска аларма GT" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: