• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
Всички имаме коли, нали ?
doxr - напреднал
Хай, пийпъл

Да питам кой как се справя със забравянето на светлините?

Приятел ми обеща такава джаджа за двайсетачка. Не ми се занимава сега със запояване и му поръчах. Сега го гледам дома.. много жица ей, тва всичко ли е нужно да се върже:

Изображение

Това е от официалната страница на производителя фирма МД Електрон ЕООД - не я познавам и засега не знам реклама ли да им правя, или ще ги назидавам...

Не са описали какво светва, може ли да се сменят.. има ли %-но затъмнение на дългите през дена..
Има ли някой запознат с тази изработка?
vvventsi - специалист
Сложи си една табела отпред и като влезеш в колата да я видиш а на табелата да пише,включи си фаровете,така няма как да забравиш да ги включиш :lol:
kapanec - специалист
ot kade moga da si go pra4am takova ustroistvo kato tvoeto
sstefanov - майстор
За 12 долара си купих от ebay светодиодни дневни светлини, сертифицирани според европейските и български изисквания. Закачих ги към +12V, които се появяват докато мотора работи и всичко си е ОК. Светлините консумират само 4 вата общо. Карам без къси, само на диоди и засега не са ме спирали катаджии. Така икономисвам от крушки и гориво.
bulhomes2 - майстор
А крушките и къде се завиват? Пусни линк към ибея да ги разгледаме!
montoya - майстор
DRL тоя модул дето е показан включва късите или работи с други светлини!? Защото аз съм с ето такъв ДРЛ http://smartdrl.com/ регулиран да работи с 30% от дългата светлина на лампата, която пък е Н4. Разбира се при мен е по-стара версия мисля 4 и е доста обемиста кутийка, а последната версия е с големината на запалка. Имам го от 3 или 4 години и до сега не се е случвало да ме спрат за не пуснати фарове.
inspo - майстор
sstefanov казваш сертифицирани според европейските и български изисквания.
Документ има ли за тази цел.
Защото и аз си поръчах преди малко от тези от линка който си дал, и ме интересува това как се установява или доказва пред катаджиите.
sstefanov - майстор
Изискванията са тук:
http://www.tuning.bg/avto-novini/drl-dn ... riya-23124

А на въпросните светлини има гравирани необходимите маркировки.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Тема "Устройство за автоматично включване на автомобилните фарове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: