Всички имаме коли, нали ?
comunikator - специалист
Някой има ли добри впечатления от акумулатори AutoPower били немски уж хубави,но не съм ги чувал,а са малко по скъпички.
Кажете някоя добра дума за тях,ако някой е имал?
Spokoiniq - майстор
Ако можеш да си го позволиш, скочи малко по-горе в класа и вземи Exide.Дори ACDelco ми издъхна с две клетки наведнъж точно след 4 години.Не купуваш масло, което да смениш след сезон.Ако нямаш кинти-Искра, достатъчно добро от евтиния клас.
comunikator - специалист
Аз досега бях с Искра повече от 5 години много съм доволен,но нещо не ги намирам вече,а тези AutoPower ми ги препоръча един приятел ,но тъй като не съм чувал за тях исках да питам някой който е имал такъв.
kirofabv - специалист
Аз бих си взел най-евтиното. То ще е с поне 2 години гаранция. Защо да даваш почти двойни пари за нещо което е със същата гаранция и само можеш да се надяваш и да разчиташ на "марката" да те изкара малко повече? :idea: :wink:
25th Hour - специалист
Еее добрите марки изкарват повече със сигурност. Искам само да спомена, че всяка гаранция важи през преминаване и подпечатване на книжката на батерията и напълно изправно зареждане.
piron45 - майстор
Вземи си Banner, не са толкова скъпи но качеството е доста над българските. Аз си купих такъв 55Ah защото ми писна от българските.
Chefo77 - майстор
kirofabv написа:
Аз бих си взел най-евтиното. То ще е с поне 2 години гаранция. Защо да даваш почти двойни пари за нещо което е със същата гаранция и само можеш да се надяваш и да разчиташ на "марката" да те изкара малко повече? :idea: :wink:
Киров, един акумулатор е МНОГО ПОВЕЧЕ от просто една гаранция.
Все едно да кажеш - защо ще си купувате БМВ 7-а серия, вземете си Лада - и тя е с 2 години гаранция ... Въпросът не е ДАЛИ ще си изкара гаранцията, а КАК...
Banner/Berga/Exide - това са може най-добрите варианти за България за момента.
velsi - Почетен майстор
А тези Banner къде са произведени?
kirofabv - специалист
Чефо, и ти си прав. Доста от електрониките в много от колите е доста претенциозна дори и при работа с по-нисък ток. Работи и не дава признаци, но...
Chefo77 - майстор
velsi написа:
А тези Banner къде са произведени?

Австрия. Volkswagen монтират фабрично такива на колите на концерна. BMW, Mercedes, Volvo ...

Тема "Акумулатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: