• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
bomar - напреднал
Здравейте,

Имам ел. пистолет който го купих за 49,00 лв. от BAUMAX. Искам да го използвам да си боядисам колата с него.
Бихте ли ми дали препоръки и съвети дали може да се използа ел. пистолет за подобно начинание ,тъй като досега аз не съм боядисвал с него.Не държа на абсолютно качество на боядисване ,тъй като колата ми е ЛАДА и търпи по-нормално боядисване (поне за мен е така).
Благодаря предварително.
ieiei - специалист
колата ми е ЛАДА и търпи по-нормално боядисване
Зависи,какво разбираш под нормално :?
Ще успееш да я покриеш с боя и ...до там.
25th Hour - специалист
Точно! няма да стане....
swissmad - специалист
Един колега с ел.пистолет БОШ си боядиса за 1 ден буса ТОЙОТА .Така че може да се боядиса но няма необходимия гланц.Така ,че става ама с недобро качество на покритието-но пък буса си стана бял.
ZEDYCUS - майстор
:-D Колега, боядисвал съм на брата старата Лада с пистолет Райдер. Гланц се получи, боята беше хубава, но се разтече, майсторлъка ми беше толкоз :lol: . Но крайния резултат е, че мина техническия преглед в СБА. За това я и боядисвахме, върнаха я тогава, преди 7 години. Тъй че боядисвай смело и гледай като наближи да свършва боята, спри и долей, че почва да пръска на капки, а не на облак.
Поздрави.
bomar - напреднал
Благодаря за съветите на всички.Ще пробвам ,пък каквото и ще да става.Затова и не държа на голямото качество на боядисването.
valentin112 - специалист
Москвича го боядисвах с баданарката, пробвай с Ладата
inspo - майстор
Навремето един приятел си боядиса шкодата с такъв пистолет и беше станало много добре.
Само трябва да потренираш предварително за да му хванеш цаката.
След това на този същия мой приятел му боядисахме буса с валяк :-D
Стоеше леко на точици , но пък беше едноцветно и без ръжда.
А като видях как стана буса и аз си боядисах ладата с валяка :-D
Изглеждаше прилично дори след това я продадох за почти същите пари за които я бях купил преди 4 години.
Номера с валячето е да е с къс косъм и да го караш почти на сухо.
Боята също има значение...
kuuuuuul - майстор
Ел.пистолет за да пръска горе-долу добре трябва боята да е много рядка,няма да покрива и ще се стече ,като я сгъстиш остава на точки и пак потича.Общо взето ефекта е същия като с мечето,най добре комбинация от двете.Гледай да е в затоплен гараж,ако може.
ieiei - специалист
Ако е подготвена ,най-добре я закарай някой да я пръсне.
Колкото и да ти вземе смятай,че си заслужава.
С този пистолет ще "батисаш" и колата и боята.
  • 1
  • 2

Тема "Боядисване на кола с ел. пистолет?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: